skip to Main Content
Vine A La Fira De L’Avet D’Espinelves I Viu Al Màgia Del Nadal

Vine a la Fira de l’Avet d’Espinelves i viu al màgia del Nadal

Una ocasió ideal per a visitar el preciós poble d’Espinelves i viure la màgia del Nadal del 2 al 10 de desembre de 2017. Durant aquests dies Espinelves es desperta convertit en un poble de pessebre per a que petits i grans puguin fer les primeres compres nadalenques. 

A la fira podreu comprar l’avet de Nadal amb el que podreu decorar casa vostra, de les varietats Masjoanis i Picea Excelsa, les més comunes a la zona. Els arbres es venen amb pa de terra i un cop passat el Nadal el podreu transplantar de nou en una zona boscosa. 

A més dels tradicionals avets també hi trobareu les figuretes típiques de pessebre, amb el famosíssim caganer, parades d’artesania i alimentació, exposicions (escultures, ceràmiques, tapissos, bonsai…) i espectacles per a tots els públics. 

La fira s’organitza des de l’any 1981, quan un grup de joves del poble van impulsar-la per tal de recaptar diners per a fer activitats. En l’edició anterior van visitar-la unes 80.000 persones  i s’espera que es venguin uns 3.000 avets. 

No dubteu en acostar-vos a la Fira de l’Avet Espinelves!Amb la col·laboració de:Back To Top