skip to Main Content

Bosc de la Grevolosa

Camí del Bosc de la Grevolosa a Sant Pere de Torelló. (Osona). Camí de l’Abad Oliba, octubre de 2020.

La comarca d’Osona és plena d’indrets màgics d’una espectacular bellesa natural. Un d’ells és la Fageda de la Grevolosa, un bosc amb faigs que superen els 30 metres d’alçada, amb alguns exemplars de més de 200 anys.

En aquesta fageda també trobareu una gran diversitat natural, tant de flora com de fauna. De fet, a causa de la seva bellesa i interès biològic, aquesta fageda està inclosa a l’espai EIN Serres de Milany-Santa Magdalena i Puigsacalm-Bellmunt.

Val la pena aturar-se a sentir la tranquil·litat que encomana tot l’entorn, escoltant i gaudint d’uns instants de silenci absolut. Es tracta d’un indret d’una espectacular bellesa per gaudir de la calma i inspiració.

La tardor és la millor època de l’any per visitar-la, és recomanable tan sols per gaudir de les sensacions que desperta entrar a aquest indret.

Per accedir-hi cal seguir la carretera direcció Olot. Al kilòmetre 23, prop de la masia de Bracons. Seguidament s’ha de caminar uns 15 – 20 minuts

Visita altres espais de natura

Més informació: 

Ajuntament de Sant Pere de Torelló – C/ Verdaguer, 18 – 08572 Sant Pere de Torelló. Tel. 93 858 40 24 – www.stpere.catstpere@diba.cat

tornar enrere

Back To Top