skip to Main Content
Descobreix L’essència D’Osona El Cap De Setmana De L’1 I 2 De Juny

Descobreix l’essència d’Osona el cap de setmana de l’1 i 2 de juny

Els dies 1 i 2 de juny et proposem viure un cap de setmana diferent visitant Osona i descobrint l’essència de la comarca amb les múltiples activitats i propostes que t’oferim durant dos dies.

En el marc de la iniciativa Benvinguts a Pagès, que torna el primer cap de setmana de juny a tota Catalunya per posar en valor el sector primari i donar a conèixer l’origen dels productes agroalimentaris que es produeixen a Catalunya, 8 allotjaments oferten avantatges per dormir-hi aquest cap de setmana. Són Ca l’Avi i El Terrat de Ca l’Avi de Sant Boi de Lluçanès, Cal Masover de Rexach a Olost, Cal Safraner i l’Hotelet de Prats de Lluçanès, Càmping El Pont de Vilanova de Sau, La Codina de Sant Bartomeu del Grau, Les Vinyes Grosses de Sant Agustí de Lluçanès i el Xalet La Coromina de Viladrau.

El dissabte podeu començar el dia amb la sortida guiada gratuïta amb kayak al Pantà de Sau que sortirà a les 10h del matí del Mas La Riba a Vilanova de Sau. Per a més informació podeu trucar al 938847888.

I a la tarda podeu aprofitar per fer visites totalment gratuïtes a alguna de les 10 granges, explotacions agrícoles i ramaderes de la comarca que obren les seves portes amb motiu del Benvinguts a Pagès. Podeu consultar les alternatives que us oferim a Osona en aquest enllaç.

El diumenge dia 2 de juny Osona t’ofereix diverses propostes per a tots els gustos. Una opció és fer una sortida a peu gratuïta de 6 quilòmetres entre el Pont de Malafogassa i la Riera Major. El lloc de trobada és a les 09:30h a Can Company, a Vilanova de Sau. Més informació al telèfon 938 847 888. D’altra banda, per només 3€ el mateix diumenge a les 09:30h surt de l’Espai Perot Rocaguinarda d’Olost una caminada per conèixer les herbes remeieres i les plantes culinàries. Si us interessa aquest àmbit, a Vilanova de Sau té lloc durant tot el cap de setmana la XXVIII Fira d’Herbes Remeieres, 100% gratuïta.

Encara més propostes: el diumenge a les 11h surt la visita guiada “Diumenges a la vora del Ter” per descobrir la Colònia Rusiñol de Manlleu per només 5,5€ (3,3€ amb el carnet del Club Super3). Per a més informació podeu trucar al 938515176.

Un altre indret a descobrir: el Monestir de Sant Pere de Casserres. El diumenge a les 12h surt una visita guiada per 3€. Més informació al telèfon 938 847 888.

Si encara no heu trobat el pla que us encaixi, Osona sempre us ofereix més. A Centelles té lloc la 10a Fira de la Ratafia, un espai pels amants i per als que vulguin descobrir la ratafia, una beguda tradicional catalana amb més de mil anys d’antiguitat. I a Sant Julià de Vilatorta la 11a edició de la Fira del Tupí on gaudir de la ceràmica i de tot un programa d’activitats complementàries com ara tallers, exposicions, demostracions, exhibicions i gastronomia.

Un ampli ventall d’activitats per a tots els gustos i tots els públics que pots completar amb un àpat en algun dels 8 restaurants de la comarca que ofereixen el menú de Benvinguts a Pagès, la festa de la pagesia que es celebra el cap de setmana de l’1 i 2 de juny a tota Catalunya i també a Osona. Són l’Àgora Restaurant de Viladrau, Ca La Cinta de Sant Agustí de Lluçanès, Cal Baumer de Prats de Lluçanès, Can Berri de Viladrau, el Restaurant Club Patí Vic de la capital osonenca, El Pont de Vilanova de Sau, La Mercè de Sant Boi de Lluçanès i el Xalet La Coromina de Viladrau.

Si no en tens prou, completa la teva visita gaudint del patrimoni cultural, els paratges naturals i el turisme actiu que t’ofereix Osona. També amb les 5 activitats complementàries que s’organitzen en el marc de la festa Benvinguts a Pagès. Consulta més informació a osonaturisme.cat. T’esperem aquest cap de setmana!

Back To Top