Aquest dissabte a Vic els més aficionats de la tòfona tenen una cita a la 3º Mostra de la tòfona silvestre
La salutació es farà a les 9h i serà a càrrec del Sr. Josep Puigdollers, president de la Llotja de Contractació i Mercat en Origen de Vic. Després a les 10 hi haurà una taula rodona amb Nandu Jubany, Joan Mascort, Josep Alhama, Marc Morcillo i Josep Maria Serentill. La taula rodona parlarà sobre el futur de la tòfona silvestre.
A les 11.15h Nandu Jubany, xef del restaurant Can Jubany, farà un show cooking davant els assistents a l’Auditori.
Des de les 11.30h fins a les 13.00h a la Sala Coll Bardolet hi haurà un tast gastronòmic elaborat pels següents restaurants d’Osona Cuina: Arka, Ca l’U, Cal Jutge, DO Vic, El Barecu. El tast estarà maridat amb cava Parxet, vi Portal del Montsant i Raventós d’Alella de les empreses Gleva Estates i Panadès Alemany.
Quan finalitzi el tast a les 13h hi haurà la conferència: La tòfona un producte global, a la Sala Sert. Hi participaran Marc Morcillo i Peter Stahle. Quan acabi hi haurà l’acte de cloenda de tota la 3ª edició de la Mostra de la tòfona silvestre.
Un matí ple d’activitats per als més amants d’aquest bolet i interessats en la cuina i productes d’Osona. L’entrada a la Mostra és gratuïta, si hi voleu assistir, només cal que us inscriviu prèviament a través d’aquestes adreces de correu electrònic: llotjadevic@cambrabcn.org o bé vic@cambrabcn.org.
Si voleu consultar tota la programació, premeu aquestenllaç.