skip to Main Content
Una Fira De Fires? No Us Perdeu La Nova Edició De ‘Tona és Fira’, El Proper 24 D’abril

Una fira de fires? No us perdeu la nova edició de ‘Tona és Fira’, el proper 24 d’abril

Així doncs, durant tot el matí i tarda de diumenge, el Passeig Antoni Figueras de Tona s’omplirà de visitants i de les múltiples activitats pròpies de ‘Tona és Fira’. Una de les novetats d’enguany, serà el 1r concurs de dissenyadors novells de moda, on els participants hauran de presentar un vestit informal de primavera d’una o dues peces de mida real. Les confeccions seran presentades al concurs i es farà una desfilada el mateix diumenge a la tarda, dins el marc de la Fira del Fil a l’Agulla. Un cop presentats tots els dissenys, un jurat decidirà quin és el guanyador. El millor disseny s’endurà un premi de 800 €!

En aquest context, de 10 a 14 h, també tindrà lloc la III Trobada de Formatgers Artesans d’Osona amb la participació dels principals productors locals. Es comptarà amb un espai d’exposició, on podreu adquirir els formatges directament del productor i tastar tots els que vulgueu. Paral·lelament, també podreu gaudir de la Fira agroalimentària, on passejant pels estands, descobrireu la millor selecció dels productes de la terra.

Altres activitats que es desenvoluparan en el marc d’aquest esdeveniment seran: el III Mercat de roba segona mà REMEN@NENA, una oportunitat perfecta per fer el canvi d’armari; la cuina informal de les food trucks; la Mostra.cat amb un ampli ventall de productes 100% catalans, així com, diversos tallers i activitats infantils.

 

Veniu amb tota la família a gaudir de les variades activitats de ‘Tona és Fira’. Us encantarà!

Més informació sobre aquesta fira en aquest enllaç.

 

 

 

 

 

 

Back To Top