skip to Main Content
Vols Escapar-te A Osona En Camper?

Vols escapar-te a Osona en camper?

Com que sabem que t’agrada recórrer el territori amb autocaravana, des d’Osona Turisme et presentem noves propostes de cap de setmana per a camperistes com tu: acabem d’estrenar sis rutes turístiques perquè – tant si viatges amb parella com amb amics o família- puguis descobrir racons autèntics i esprémer al màxim la visita al nostre territori.   

En cadascun d’aquests sis paquets turístics et suggerim un ampli ventall d’activitats amb segell propi osonenc: rutes de senderisme, activitats d’aventura, visites guiades, propostes culturals i gastronòmiques, entre d’altres. Pel que fa als àpats, podràs degustar els nostres productes locals i les receptes dels nostres xefs als establiments que formen part del grup Osona Cuina i de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme del Moianès i d’Osona.  

A Osona, som Territori Camper
Tenim 12 àrees completament equipades per a autocaravanes, repartides en diferents punts de la comarca on podràs aparcar amb seguretat, prop dels centres dels municipis i envoltats de naturalesa. A cada ruta et recomanem dues àrees de la zona, així les coneixeràs totes 12.  

Osona Territori Camper. Vine, comprova-ho, i gaudeix!

 

 

 

 

 

 

Coneix totes les propostes de cap de setmana

Back To Top