skip to Main Content
Vols Conèixer Els Productes De La Nostra Terra De La Mà Dels Seus Productors? Vine A La Primera Edició De ‘Benvinguts A Pagès’

Vols conèixer els productes de la nostra terra de la mà dels seus productors? Vine a la primera edició de ‘Benvinguts a pagès’

Vols conèixer l’origen d’allò que menges i conèixer de prop les persones que produeixen els aliments que t’arriben a taula? No et perdis del 17 al 19 de juny, la primera edició del ‘Benvinguts a pagès’, una oportunitat única per descobrir, degustar i comprar els productes típics de la nostra terra, en el seu lloc d’origen i directament de la mà dels seus productors.



Durant aquests dies, pagesos i pageses d’Osona obriran les portes de les seves explotacions per ensenyar-vos els ramats, els horts, els obradors, els camps… De manera que podràs visitar tota una sèrie d’explotacions i gaudir d’un cap de setmana perfecte, gràcies als menús especials que ofereixen els restaurants i dels paquets d’oferta a allotjaments rurals amb motiu d’aquest esdeveniment.



En concret, podràs visitar les següents explotacions: Castanya de Viladrau, formatges de Lluçà, la Granja Cal Rei de Santa Eugènia de Berga, la Cabanyeta de Lloriana, la Font Sostenible de Lluçà, Les Basses de Manlleu, Mas Terricabras d’Oristà, Pollastres ecològics La Riera de Vic, Totsans de Gurb i Collfred de Vidrà. I a més, si vols pots completar aquestes visites amb un excel·lent dinar a: restaurant Ca l’Ignasi, Torres Petit Restaurant, la Rectoria d’Orís Restaurant, Restaurant Estrella, Restaurant Terra Endins, Restaurant Can Janot – Colomer, Restaurant Can Baumes, Restaurant D.O. Vic, Restaurant Major Tres, Àgora Viladrau i la Primitiva.



Finalment, si vols viure un cap de setmana rodó, també podràs gaudir dels allotjaments col·laboradors que ofereixen paquets especials com: el Càmping el Pont, el Càmping la Vall, la Casa Pedra Salera, el Permanyer, la Cabanya del Permanyerl’Hostal Estrella, el Mas la Riera i a la Morera (Turisme Rural). Durant aquests dies, també podreu gaudir d’activitats complementàries com: la visita i tast a l’obrador d’Erre de Vic 1952, on coneixereu com s’elabora un pernil cuit de qualitat i una visita al Molí amb una corresponent degustació de formatges d’elaboració pròpia.



No t’ho pensis més i vine amb tota la família a ‘Benvinguts a pagès’, una ocasió única per conèixer els productes de proximitat de la nostra terra, el valor del món rural, del turisme d’interior i del potencial de la nostra gastronomia de la mà dels seus productors.



Descobreix Osona des de la pagesia. No t’ho pots perdre! Més informació en aquest enllaç.

Back To Top