skip to Main Content
Us Agrada La Literatura? No Us Perdeu La ‘Quinzena Literària Verdaguer’, Acte Inclòs A La Campanya ‘Osona, Camins D’art’

Us agrada la literatura? No us perdeu la ‘Quinzena literària Verdaguer’, acte inclòs a la campanya ‘Osona, camins d’art’

Es tracta d’un esdeveniment literari, eminentment poètic que enguany està dedicat a dues figures cabdals de les lletres catalanes: Ramon Llull i Jacint Verdaguer amb el seu llibre Perles d’Amic i Amat.

De cara al proper cap de setmana, del 27 al 29 de maig, podreu gaudir d’interessants actes. El divendres 27, hi haurà espai per a una novetat editorial: les Flors del Calvari. Llibre de consols (Verdaguer Edicions), que és el volum 16è de l’edició crítica de l’Obra Completa del poeta. El dissabte 28 a la tarda serà el moment del Festival Literari Flors del Desvari, que aplegarà músics i poetes que musicaran els versos de Verdaguer a l’ermita de la Damunt, un indret incomparable. Hi participaran les poetesses com: Àngels Gregori, Maria Sevilla, Maria Cabrera i els músics Jordi Rallo, Sébastien Roueche i Hug Vilamala. L’acte el presentarà Biel Barnils.

Finalment, el diumenge 5 de juny es clourà la Quinzena Literària d’enguany amb un recital poètic a càrrec de Pere Tió, que tractarà sobre la significació dels arbres en la vida humana, tenint en compte l’obra de Verdaguer, Llull i més autors.

Cal dir que Osona té molt en compte l’empremta dels grans poetes catalans. Per això durant tot l’any pots gaudir de dues interessants rutes literàries una sobre el mateix Jacint Verdaguer, anomenada “Verdaguer a Les Masies de Voltregà” i l’altre sobre el poeta “Miquel Martí i Pol a Roda de Ter”.

Veniu a gaudir de la literatura i la cultura amb la campanya ‘Osona, Camins d’art’.

En aquest enllaç, podeu consultar el programa sencer de la Quinzena literària de Verdaguer.

Back To Top