skip to Main Content

Viu la Fira de Muntanyola amb amics

Aquest març aprofiteu la Festa de l’arbre a Muntanyola per viure una experiència inoblidable amb els vostres amics o família. Seguiu la plantada de l’arbre i les exhibicions castelleres i geganteres, hi ha activitats per a tots els gustos. No us podeu perdre el concurs de tala d’arbres o l’emoció del tir a l’arc.  

I per a aquells que desitgin endinsar-se encara més en la bellesa natural de la regió, la sortida senderista Senderisme i degustació de formatges de les cabres den Peyu‘ ofereix una experiència completa. Amb una combinació de natura, història i gastronomia local, aquesta és una oportunitat única per connectar amb el cor de Muntanyola, això si, recordeu reservar-la amb antelació per garantir la vostra plaça en aquesta aventura de la mà dels guies de Muntanyes de llum. 

 

I per acabar arrodonint el cap de setmana us podeu allotjar a Mas Postius, un allotjament rural que participa al programa Punts d’Informació Turística d’Osona i que és ideal per fer-vos descobrir encara més secrets del poble i la comarca. 

Més informació : Muntanyola • Osona Turisme

Back To Top