skip to Main Content
Tres Esdeveniments Marquen El Novembre De Fires, Festes I Mercats A Osona

Tres esdeveniments marquen el novembre de fires, festes i mercats a Osona

Al llarg del mes destaquen especialment tres esdeveniments que reben una gran afluència de públic, tant de la comarca com d’arreu de Catalunya. La muntanya i els bandolers són els protagonistes d’aquestes activitats.

 

La pesta bubònica, les barjaules i la història del segle XVII es retrobaran a Olost en la desena edició de la Fira d’en Rocaguinarda, que se celebrarà el proper diumenge 4 de novembre. Es tracta d’un esdeveniment que, de manera representativa, reviu els episodis del bandoler més famós del Lluçanès: en Perot Rocaguinarda.

 

El següent cap de setmana, el 9, 10 i 11 de novembre, tindrà lloc la Fira de la Muntanya de Vic, que programa múltiples activitats esportives, culturals i comercials  relacionades amb la natura, amb propostes per a totes les edats.

 

I per últim, del 16 al 25 de novembre arriba el Festival del Cinema de Muntanya de Torelló. Cada any aquest festival exhibeix i posa en competició les millors pel·lícules a nivell mundial sobre activitats relacionades amb la muntanya i la natura.

Back To Top