skip to Main Content
Torna El Bon Coneixedor D’Osona

Torna el Bon Coneixedor d’Osona

Torna el Bon Coneixedor d’Osona, una formació indispensable per tota aquella persona que vulgui incrementar el seu coneixement sobre la història, el patrimoni, la cultura i d’altres aspectes de la identitat osonenca. 

 Després de la bona rebuda de la primera edició de la formació a finals de l’any passat 2022, Osona Turisme ofereix de nou aquesta formació, la qual continuarà comptant amb una vintena de professionals i coneixedors de la comarca els quals aprofundiran i complementaran els coneixements dels participants amb continguts molt transversals, en aquesta edició es farà cada dimarts d’entre el 26 de setembre i el 21 de novembre del 2023 de 9.00h a 17.00h.

Enguany la formació es dividirà en tres blocs temàtics que oferiran una lectura lineal en continguts i en el temps, les sessions teòriques es combinaran amb d’altres de més pràctiques en les quals els participants trepitjaran indrets icònics i emblemàtics del territori. Situant i contextualitzant la comarca des de la seva formació geològica fins a la comarca actual, passant per l’evolució històrica, gastronòmica, social i ambiental. També es repassa la diversitat comarcal, el patrimoni material i immaterial, les festes tradicionals, llegendes, personatges il·lustres, música i literatura i curiositats dels diferents territoris de la comarca. Finalment, es proporcionen eines per tal d’actuar com a referents territorials tant a escala normativa i de regularitzacions com a partir de tècniques comunicatives i de coneixement territorial.

 El curs té un cost de 246€ i una durada total de 60 hores amb un examen final voluntari el qual permetrà obtenir el reconeixement BCO amb avantatges professionals. 

Aquesta formació es dirigeix a tota persona enamorada de la comarca que desitgi conèixer de primera mà la identitat i singularitat de la comarca d’Osona i és ideal per a professionals del turisme. 

Aquesta formació s’ofereix conjuntament amb l’ajuntament de Les Masies de Roda i amb la col·laboració de Diputació de Barcelona. 

Per a més informació i preinscripcions: https://osonaturisme.cat/cursbco/

Back To Top