skip to Main Content
Es Publiquen Les Dades De Reputació Turística Online De La Regió De Barcelona I De La Comarca D’Osona.

Es publiquen les dades de reputació turística online de la regió de Barcelona i de la comarca d’Osona.

Ja podem mostrar-vos les dades de la vuitena edició de l’estudi de reputació online de les destinacions i els recursos turístics de la província de Barcelona i de la comarca d’Osona.

Aquest estudi ens permet establir un seguiment evolutiu dels principals indicadors de reputació a través de les puntuacions publicades pels usuaris en les principals plataformes online de turisme.

 

Els visitants, a través d’1’86 milions d’opinions en els portals turístics, han valorat la seva experiència turística a la Regió de Barcelona, el conjunt de la regió obté un 8,27 sobre 10 d’iRON (Índex de Reputació Online), aquestes opinions són sobre els seus allotjaments, restaurants i atractius turístics.

 

Cal destacar que la marca turística de Paisatges de Barcelona (Osona, Moianès, Bages i Anoia) ha augmentat un 10,7% el seu índex de reputació online, i la comarca d’Osona encara es situa amb unes dades més favorables amb un 8,53 d’iRON posicionant-se com la segona comarca amb millor reputació online en establiments d’allotjament i en tercera posició en atractius turístics.

 

Així si comparem els resultats del conjunt de la província amb els d’Osona podem veure la millor reputació que gaudeix la comarca en les plataformes digital turístiques. Amb els ja esmentats 0,26 punts percentuals per sobre de mitjana global respecte la província també cal destacar els 0.45 punts percentuals en els allotjaments, els 0,11 punts en els restaurants i el 0.20 punts en els atractius turístics, Osona es posiciona com a segona comarca amb millor reputació per que fa als allotjaments i tercera pel que fa a atractius turístics, en un total de 12 comarques.

 

L’estudi també destaca tres atractius turístics de la comarca tant per nombre d’opinions com per un iRON molt superior: El Monestir de Montserrat, la muntanya de sal de Cardona i el conjunt monumental de Rupit, més de 7.00 opinions gaudeix el conjunt monumental de Rupit a les plataformes digitals turístiques, nombre molt destacat i més si analitzem el seu iRON que puja fins a un magnífic 9,42, per sobre del 9,38 de Montserrat i el 9,08 de Cardona.

Aquest treball ha estat realitzat per LABTurisme, a la comarca s’han recollit més de 150.000 opinions d’allotjaments, restaurants i atractius turístics dades de 54.638 opinions d’usuaris i més d’1.800.000 opinions pel que fa a la totalitat de la província de Barcelona, l’indicador utilitzat per mostrar la valoració ha sigut “l’iRON” Índex de Reputació Online®, calculat per agregació ponderada de les opinions individuals dels usuaris en els portals objecte d’estudi. Escala unificada de 0-10.

En la següent infografia podeu veure les dades més rellevants de la comarca d’Osona i en el següent enllaç podreu veure l’estudi complert.

 

 

 

 

 

 

 

Back To Top