skip to Main Content
T’agrada La Ceràmica I La Terrissa? No Et Perdis La 8a Edició De La Fira Del Tupí A Sant Julià De Vilatorta

T’agrada la ceràmica i la terrissa? No et perdis la 8a edició de la Fira del Tupí a Sant Julià de Vilatorta

És la més popular i significativa que celebra aquest municipi osonenc, aconseguint que tot el poble s’hi involucri i hi participi, fins i tot els restauradors, que amb el ‘Mos del Tupí’ aporten una petita mostra gastronòmica de la cuina local feta en terrissa.

Enguany la Fira del Tupí serà inaugurada per un convidat de luxe, l’actor i humorista Pep Plaza que serà el president d’honor d’aquest esdeveniment i protagonitzarà la Tupinada. També es comptarà amb una gran varietat d’activitats: la inauguració d’un monument als terrissers catalans, obra de l’escultora Marta Solsona que protagonitzarà un dels moments més emotius de la fira; el projecte Innovació + Tradició que tornarà a presentar noves formes ceràmiques que connecten amb la societat actual; concursos com: el 25è concurs de pintura ràpida o el III concurs de cuina vilatortina de cassola, exposicions, conferències, tallers, presentacions de llibres… I molt més.

Paral·lelament, també tindran lloc tota una sèrie d’activitats complementàries com: exposicions; taller de rakú, una tècnica decorativa que es remunta a les antigues civilitzacions japonesa i xinesa; tallers de ceràmica; demostracions de l’ofici de ceramista i terrissaire; activitats infantils a l’espai ‘Som petits’; rutes guiades al Camp d’aviació de Sant Julià de Vilatorta o rutes del modernisme, noucentisme i historicisme; concurs d’Instagram, on les dues millors fotografies seran premiades amb un lot de productes de l’Associació de Comerciants; 4a trobada d’autocaravanes, etc.

Sens dubte, el cap de setmana del 21 i 22 de maig, els carrers de Sant Joan de Vilatorta s’ompliran de parades i expositors, dedicats a la terrissa i a la ceràmica, on no faltaran els productes gastronòmics més representatius de la comarca i tota una sèrie de variades activitats per a tota la família. No t’ho pots perdre, t’esperem a la Fira del Tupí!

 

En aquest enllaç pots consultar tota la informació de la 8a Fira del Tupí.

Back To Top