skip to Main Content
Rupit Rep La Distinció De Poble Amb Encant De Catalunya

Rupit rep la distinció de Poble amb Encant de Catalunya

El petit poble de Rupit, un dels més visitats de la comarca d’Osona, acaba de rebre la distinció de Poble amb Encant, atorgada per l’Agència Catalana de Turisme de la Generalitat de Catalunya.

El lliurament d’aquestes distincions va començar al mes de març, quan les van rebre les localitats de Calella de Palafrugell i Montsonís. Junt amb Rupit, l’han obtingut també els pobles de Castellar de n’Hug, Prades, Peratallada i Taüll. L’acte de lliurament es celebrarà el proper mes de novembre.

Segons l’Agència Catalana de Turisme, aquest segell s’adreça a “pobles amb “encant”, entès aquest com un atractiu o bellesa especial, en el seu conjunt, que captiva i enara el visitant i que ve donat precisament per la conjunció d’aspectes i elements arquitectònics, urbanístics, patrimonials, mediambientals i turístics”.  Gràcies a aquest nomenament, Rupit podrà beneficiar-se d’una major visibilitat a les xarxes, publicacions específiques i participar en presstrips i fires especialitzades.

Rupit és un poble d’origen medieval que encara conserva l’aspecte encantador de les seves cases de pedra dels segles XVI- XVII. Els seus carrerons empedrats d’herència barroca viuen amb el preciós entorn, dominat per la paret que sorgeix sobre la gran roca que domina el poble. Veniu a conèixer-lo!

 

Back To Top