skip to Main Content

Activitats

Saladeures-0032 (1)

Les empreses d’activitats d’Osona ofereixen un ampli ventall de propostes atractives a l’aire lliure, per gaudir del paisatge i la cultura i alliberar l’estrès acumulat en ple contacte amb la natura. Recomanem descobrir el territori amb guies locals, tenen un gran coneixement de l’entorn! 

L’activitat aèria per excel·lència a Osona són els vols en globus, el plaer de sentir-se lliure i de gaudir d’una vista insòlita des de l’aire. A Osona també es poden practicar activitats aquàtiques, el pantà de Sau és un entorn ideal per a practicar esports aquàtics com el piragüisme o l’esquí nàutic.

Diverses empreses ofereixen activitats de muntanya per gaudir dels entorns naturals a través de l’escalada, la via ferrada o el nordic walking.  A més les hípiques organitzen activitats per tot tipus de públic per descobrir i gaudir del món del cavall. El municipi de Vidrà disposa de la primera ruta homologada a Catalunya per la Real Federación Hípica Española. És un itinerari circular de 32 km que surt del centre del poble i recorre diferents punts de gran interès. 

També es poden realitzar activitats relacionades amb el món del motor en un circuit tancat o enmig de la natura amb 4×4 o amb bicicletes elèctriques o segways, tot terrenys ecològics i respectuosos amb el medi ambient.

I per gaudir de valent gimcanes, paintball, tir amb arc … i moltes més activitats d’oci.

Més informació de les empreses i activitats a https://osonaturisme.cat/planifica/

tornar enrere

Back To Top