skip to Main Content

Activitats en família

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aquí hi trobareu tot un seguit de propostes, activitats i visites dirigides a realitzar amb els petits de la casa, per tal que puguin aprendre i conèixer el territori d’una manera activa i lúdica. Osona és un territori viu, de propostes no en falten, cada dia pots descubrir una cosa nova i viure una nova experiència  a la comarca.

Què fem avui? 50 experiències per gaudir d’Osona. Potser ets una cercadora constant de noves experiències i t’agrada sentir l’adrenalina de l’aventura. O potser ets un amant de l’art, de la història o de la natura i t’agrada submergir-te en l’ànima dels indrets que visites. En qualsevol cas, Osona és el teu territori. I per demostrar-ho t’hem preparat 50 plans i propostes diferents per fer a casa nostra, lluny de la rutina de la vida quotidiana i molt a prop de Barcelona, al cor de Catalunya.

Més informació:

La comarca d’Osona disposa de molts recursos per escollir es vostres sortides didàctiques, lúdiques, de descoberta a la natura i esportives. Aquesta guia pretén recopilar les visites, tallers i les activitats diverses especialitzades en grups escolars. 

Us oferim un ampli ventall de serveis i activitats: viatjar en el temps a través de tallers i visites als museus i centres d’interpretació, tallers cientí cs, activitats esportives a l’aire lliure als nostres espais naturals, descoberta d’o cis, visites a granges i obradors per elaborar aliments amb productes de la terra, activitats d’educació ambiental, coneixement de la història i d’activitats culturals i practicar idiomes.

Més informació:

Back To Top