skip to Main Content
Les Cavalcaldes De Reis Tornen A Osona. Veniu A Gaudir D’aquesta Nit Tan Màgica!

Les Cavalcaldes de Reis tornen a Osona. Veniu a gaudir d’aquesta nit tan màgica!

 Així doncs, aquest dijous 5 de gener, entre les 18.00 h i les 20.00 hores, les carrosses procedents del llunyà Orient, ompliran de colors i alegria molts municipis d’Osona com: Alpens, Balenyà, Borgonyà, Calldetenes, Cantonigròs, Centelles, Folgueroles, Gurb, L’Esquirol, Les Masies de Roda, Les Masies de Voltregà, Manlleu, Olost i Santa Creu de Jutglar, Prats de Lluçanès, Roda de Ter, Rupit i Pruit, Sant Hipòlit de Voltregà, Sant Julià de Vilatorta, Sant Pere de Torelló, Sant Quirze de Besora, St. Vicenç de Torelló i Vila-seca, Santa Eugènia de Berga, Santa Eulàlia de Riuprimer, Santa Maria de Besora, Taradell, Tavèrnoles, Tona, Torelló, Vic, Vidrà i Viladrau de Sau.

Pel que fa a Vic, la capital d’Osona, la Cavalcada dels Reis, enguany celebra la seva 74a edició i comptarà amb la participació de més de 800 figurants, així com, d’un extens itinerari d’un quilòmetre. Durant aquesta Cavalcada, Ses Majestats i els seus Patges Reials s’encarregaran de repartir al voltant d’ 1.500 kg de caramels. Però això no és tot, també es cremaran teies de pi per donar calor i color a la ciutat de Vic. Altres elements tradicionals seran els ventalls, en concret, tres d’ells acompanyen a cadascun dels Reis; els fanalets, emprats pels patges per il·luminar el camí dels Reis; la música amb una banda sonora pròpia, caracteritzada pel so d’unes bandes de cornetes i tambors que acompanyen tot el recorregut, entre molts altres.

Ara bé, centrant-nos en el recorregut de Ses Majestats, cal dir que s’iniciarà a les 17.30 h i finalitzarà a les 20.30 h. Aquest itinerari començarà a la carretera de Barcelona, passant per diversos carrers fins a arribar a la Plaça Major de Vic.

En definitiva, Osona ho té tot a punt per acollir les Cavalcades de Reis d’enguany. Veniu a gaudir-les en família i sobretot, recordeu d’anar-vos a dormir d’hora i de deixar aigua i una mica de menjar pels Reis i els camells.

 

En aquest enllaç a la revista ‘El Nadal a Osona’, podeu consultar els horaris de les Cavalcades de Reis del 2017. Us hi esperem!

Back To Top