skip to Main Content
La Mostra De Turisme D’Osona Participa Al Mercat Del Ram De Vic

La Mostra de Turisme d’Osona participa al Mercat del Ram de Vic

La Mostra estarà ubicada a la rambla del Passeig de Vic i s’hi podran trobar 17 estands de les empreses i entitats que participen en la dinamització del turisme comarcal com Osona Turisme, Vic Informadors, Osoning, Espai Natural Guilleries Savassona, ajuntament de Tavertet, ajuntament de Taradell, consorci del Lluçanès, Vic Turisme, Museus d’Osona, Associació Rutes del Romànic – Camí Oliba, Associació d’empresaris del Montseny, Studio di Stile, Hípica Can Vivet, Paravent Vol Factory, Càmping El Pont, Mas Lloriana o el Graller Rialler. 

A més, durant els dies del Mercat les empreses i entitats organitzen activitats on hi pot participar tothom qui ho desitgi i un joc de pistes (amb sorteig d’un cap de setmana!). 

Divendres, 23 de març

19h – Performance de Moda. La moda s’expressa a través de la creativitat i la provocació per generar sorpresa, reflexió i emoció. Et convidem a entrar a l’univers de la moda amb nosaltres… VIC CIUTAT DE MODA!

Organitza: Studio di Stile 

Dissabte, 24 de març

11h – L’espai natural de les Guilleries-Savassona fa 20 anys. Descobrirem quins són els principals rapinyaires que hi viuen i com els podem reconèixer. A càrrec de Jordi Riera i Txevi Buigas.

Organitza: Espai natural Guilleries Savassona, 

12h – Conte il·lustrat del Lluçanès a càrrec de Subi i Anna (Il·lustració

i literatura).

Organitza: Consorci del Lluçanès 

17h – Espectacle “Canigó, una història gegant”; amb la Caro von Arend

Organitza: Fundació Jacint Verdaguer 

18h – Performance de Moda. La moda s’expressa a través de la creativitat i la provocació per generar sorpresa, reflexió i emoció. Et convidem a entrar a l’univers de la moda amb nosaltres… VIC CIUTAT DE MODA! 

A continuació,  Fashion Feelings by SdS. Punt de trobada a l’estand de Studio di Stile per compartir junts un brindis acompanyat de música amb dj.

Organitza: Studio di Stile 

Diumenge, 9 d’abril

11h – Exhibició de trial a càrrec d’Eloi Palau, ambaixador d’Osoning

Organitza: Trialsport 

12h – Performance de Moda. La moda s’expressa a través de la creativitat i la provocació per generar sorpresa, reflexió i emoció. Et convidem a entrar a l’univers de la moda amb nosaltres… VIC CIUTAT DE MODA!

Organitza: Studio di Stile 

17h – Taller infantil ‘Creació de menjadores per a ocells’.

Organitza: Viladrau Educació 

18h – Sorteig del premi del joc de pistes “On s’amaga?”

Organitza: Osona Turisme 

A més, Vic Informadors organitzarà Free Tours, visites gratuïtes per conèixer la ciutat de Vic, el dissabte a les 12h i diumenge a les 17h. El punt de sortida serà davant el seu estand.

Back To Top