skip to Main Content
La ‘Campanya Gastronòmica De La Castanya’ Ja és Aquí!

La ‘Campanya gastronòmica de la castanya’ ja és aquí!

La castanya és un producte fonamental de la tardor, i aquest any pots gaudir de la seva varietat i qualitat del 12 d’octubre al 10 de novembre a una nova edició de la ‘Campanya gastronòmica de la castanya‘.

La campanya iniciada l’any 2017, neix amb l’objectiu de donar a conèixer la castanya com a ingredient principal per a tota mena de preparacions, oferint així una visió global de l’aliment i potenciant de retruc els establiments de la comarca d’Osona.

En aquesta tercera edició, hi participen diversos restaurants de la iniciativa Fet a Osona, que té com a principal objectiu donar a conèixer els productors i productes d’Osona. Aquests, inclouran a la seva carta propostes per a tots els gustos amb la castanya com a centre de les preparacions.

Els restaurants participants són l’Àgora, l’Arka, Ca l’U, Cal Jutge, el Bareku, La Cebre i el Drau, les MagnòliesTresona XXI i el Xalet la coromina.

A més a més, la festa continua a la Fira de la Castanya de Viladrau, situada en un entorn privilegiat al bell mig del Parc Natural del Montseny, Reserva de la Biosfera. Un esdeveniment on la gastronomia, l’oci i l’espectacle per a totes les edats omplen un poble i un paisatge amb la castanya, la tardor i Tots Sants com a protagonistes.

Visita les nostres xarxes socials per no perdre’t res!

Back To Top