skip to Main Content
Ja Pots Votar Per Escollir Els “Aliments Excel·lents” Que Representaran La Comarca D’Osona Els Pròxims 3 Anys.

Ja pots votar per escollir els “Aliments excel·lents” que representaran la comarca d’Osona els pròxims 3 anys.

Es sortejarà una cistella amb els productes guanyadors entre les persones que hagin participat votant a la web Fetosona.cat.

Aquest dilluns 25 d’octubre s’han obert les votacions per triar els productes alimentaris que representaran la cistella “Fet a Osona: Aliments excel·lents”, el concurs que posa en valor els aliments osonencs per tal de promoure el territori com a destinació gastronòmica.

Per votar només cal que s’entri a www.fetaosona.cat/votacions i escollir un dels dos productes finalistes de cada una de les categories: embotits cuits, begudes, formatges, elaborats dolços de fleca i pastisseria, elaborats salats de fleca i pastisseria i productes vegetals. Els aliments més votats formaran part de la cistella agroalimentària, juntament amb la llonganissa IGP Llonganissa de Vic, durant 3 anys fins que es convoqui un nou concurs.

A la convocatòria s’hi van presentar voluntàriament 50 productes, dels quals 35 van passar a la segona fase i al passat 7 d’octubre, a l’Escola d’Hostaleria d’Osona a Tona, a través d’un tast organolèptic i valorant la seva innovació es van escollir els finalistes. Els membres del jurat van ser un conjunt d’experts del sector agroalimentari i gastronòmic que van seleccionar els productes de cada una de les categories.

El concurs es tancarà el diumenge 26 de novembre a les 23:59h i a les persones que han participat i deixin les seves dades al web es sortejarà una cistella amb els productes guanyadors.

“Fet a Osona: Aliments excel·lents”, és una acció que promou conjuntament el Consell Comarcal d’Osona – Osona Turisme i Creacció, amb el suport de la Xarxa de Productes de la Terra de la Diputació de Barcelona.

Els productors dels aliments guanyadors rebran un premi que serà un acompanyament per innovar per part de Creacció per desenvolupar o millorar procediments, productes o serveis que contribueixi a enfortir i millorar el seu projecte empresarial. Paral·lelament, es crearà la cistella amb els productes guanyadors que es promocionarà fent diverses accions i activitats dutes a terme per Osona Turisme, a més a més es podrà adquirir a diferents punts de venda singulars.

Back To Top