skip to Main Content
Gastronomia, Natura, Cultura… Viu Osona

Gastronomia, natura, cultura… Viu Osona

Des de la capital, la bonica ciutat medieval de Vic, fins als espais naturals de Guilleries-Savassona o als pobles amb encant distribuïts per tota la comarca com Rupit, a Osona podreu descobrir una nova forma de viure el turisme molt aprop de casa vostra.

 

Des de sempre un dels elements més distintius de la comarca ha estat la seva gastronomia i, en especial, els embotits de porc. Fuet, bull blanc i bull negre o bisbe són algunes de les delícies que la gastronomia osonenca té per oferir-te. Combinat amb un bo pa amb tomàquet i formatge d’alguna de les formatgeries osonenques reconegudes com de les millors del món. I per beure una deliciosa cervesa! Si voleu saber com es fabrica a Fet a Osona podeu consultar les diferents opcions de visita per les productores locals.

 

Visitar Osona també és una bona opció si busqueu viure la natura en la seva màxima esplendor. La comarca compta amb diferents espais protegits com el Parc Natural el Montseny, l’Espai Natural de Guilleries-Savassona o el Parc del Castell de Montesquiu que són el lloc perfecte per fer senderisme amb els amics o la família.

 

Però Osona també és l’espai ideal per a fer turisme cultural. La gran col·lecció d’art medieval del Museu Episcopal de Vic és segurament un dels elements culturals més importants de la comarca però també us recomanem els altres punts d’interès turístic, com el Museu del Ter a Manlleu, l’art romànic dels monestirs de Sant Pere de Casserres i Lluçà i el passat industrial amb una visita a la Colònia de Borgonyà. 

Back To Top