skip to Main Content
‘Fet A Osona’us Proposa Viure I Compartir Experiències Inoblidables

‘Fet a Osona’us proposa viure i compartir experiències inoblidables

 Us agradaria conèixer el procés d’elaboració de la ratafia, els formatges o els embotits? Us proposem viure l’experiència sensorial de Fet a Osona. En què consisteix? Podreu gaudir d’una visita guiada a les diverses empreses agroalimentàriesde la comarca. Aquí, a banda de conèixer de primera mà i participar de forma activa en l’elaboració dels productes més característics de la comarca, gaudireu de tota una sèrie d’activitats complementàries com: excursions, visita a una casa de pagès, a una horta ecològica, tallers gastronòmics; durant les quals, els mateixos productors expliquen els secrets més ben amagats dels productes de la nostra terra. Mirar, escoltar, olorar, tocar i tastar… Sens dubte, les activitats de Fet a Osona són úniques i inoblidables.

Esteu desitjant de gaudir d’alguna d’aquestesexperiències? Doncs, bones notícies perquè podreu visitar un ampli ventalld’empreses agroalimentàries, en funció de l’experiència que vulgueu viure. Podreu triar entre: laCastanya de Viladrau; la Casa Riera Ordeix (Vic), Ca La Teresona 1837 (Vic); Embotits Salgot (Aiguafreda); Embotits Fussimanya (Tavèrnoles), Cansaladeria-Xarcuteria Roca (Vic); Destil·leries Bosch (Sant Quirze de Besora); Companyia Cervesera del Montseny (Sant Miquel de Balenyà); Cerveses Ausesken (Olost); Mas Lloriana (Sant Martí Sescorts); Herbolari de Sau (Vilanova de Sau); Erre de Vic; La Font Sostenible (Lluçà); Carns i Embotits de Collfred (Vidrà); Molí de La Llavina (Centelles) i la Formatgeria Mas El Garet (Tona).

A qualsevol d’aquests centres, podreu veure in situ, acompanyats de la vostra família, parella o amics, tots els processos de producció, mentre tasteu els productes més exquisits de la comarca com formatges, cerveses, productes del bosc, licors, embotits, infusions, iogurts, dolços, canelons, conserves ecològiques, carn de porc, vedella o xai, fruites i verdures, i compartiu engrescadores activitats… Sens dubte, ‘Fet a Osona’, us permet apropar-vos a la comarca i a la seva gent d’una manera entranyable i diferent.

 Veniu a compartir i viure les activitats de ‘Fet a Osona’ en família. Una autèntica experiència sensorial i inoblidableper gaudir amb els cinc sentits. No us ho podeu perdre!

Back To Top