skip to Main Content

Exploreu l'esplendor de la primavera al Bisaura amb amics

Sentiu la vitalitat de la natura i l’arribada de la primavera al Bisaura, trobareu un ventall d’activitats perfectes per compartir amb els vostres amics en aquest paisatge florit al mes d’abril.  

Us convidem a descobrir aquest territori a través d’una passejada guiada de Sora al castell de Duocastella, gaudireu amb la riquesa dels boscos, rieres i torrents que envolten el petit nucli de Sora, des del Castell de Boixader, gaudireu d’unes de les millors panoràmiques del Bisaura, i de tornada, us meravellareu amb la Bella Antònia, una sequoia gegant d’uns 30 metres d’alt i 5 d’amplada a Rocafiguera. 

I si sou un grup de més de 6 persones, podeu reservar un guia local per vosaltres, amb el guia local Roger Arquimbau podeu endinsar-vos en la Ruta de mitja muntanya per les Baumes i Miradors del Bisaura per descobrir les misterioses baumes de les Burres i dels Ferrers, o el màgic mirador del Morro del Quer. O amb els guies locals de Geòleg.cat amb la ruta Descobrim l’origen geològic els Bufadors de Beví, que us portarà a través d’una sèrie de conductes entre les roques que emeten aire durant tot l’any, com si es tractés d’un aire condicionat natural. 

Però l’aventura no acaba aquí, regaleu-vos amb l’art de la creació de les millors ratafies  amb una visita a la Destil·leria Bosch. Aquesta escapada amb amics no estaria completa sense allotjar-se en un lloc tan especial com el Camping de Vidrà, un refugi respectuós amb la natura reconegut amb el segell Bisophere. 

Deixeu que la vostra escapada al Bisaura es converteixi en un record inoblidable, omplint el vostre temps amb natura i moments compartits amb els vostres amics. Si sobra es treu 

 

Back To Top