skip to Main Content
Explora Tot El Que Osona Té Per Oferir-te En Dos Dies!

Explora tot el que Osona té per oferir-te en dos dies!

Amb parell de dies podràs fer un tast ben intens de tot el que Osona té per oferir-te, segur que et quedes amb ganes de més! És una bona idea començar la vostra visita amb una passejada pel centre històric de la ciutat de Vic, la capital de la comarca. Allà hi trobareu edificis històrics, com el temple romà de Vic o la preciosa Catedral de la ciutat. 

Un dels punts neuràlgics de Vic és la seva plaça Major o Mercadal i, si hi aneu en dimarts o dissabte, esteu de sort ja que podreu gaudir del mercat tradicional que s’hi celebra des de fa ja uns quants segles. A mig matí us proposem conèixer el procés de producció de les botifarres i altres embotits típics de Vic, com la llonganissa. La ciutat compta amb diverses xarcuteries on podreu fer les vostres pròpies botifarres i un tast dels productes locals. 

Per la tarda us esperem a un dels racons més màgics de tota Osona, Rupit. El petit poble de carrers empedrats i paisatges de conte és un dels espais més visitats i recentment ha estat distingit amb l’etiqueta Poble amb encant per la Generalitat de Catalunya. Deixeu-vos sorprendre pel perfil barroc del poble i descobriu les seves cases dels segles XVI i XVII. 

El dia següent tocar llevar-se ben d’hora per viure una de les millors experiències que trobem a Osona, un viatge en globus per algun dels paisatges de la comarca. La Plana de Vic, el pantà de Sau… Osona compta amb paratges increïbles per descobrir des de l’aire i des d’una perspectiva diferent. Després d’un bon dinar, podem finalitzar els nostres dos dies a Osona amb una petita excursió fins a la Foradada de Cantonigròs, un gorg bellíssim il·luminat pels rajos de sol que entren per un forat entre les roques. Amb aquesta passejada acaben els nostres dos dies per Osona. Segur que us n’enamoreu!

Back To Top