skip to Main Content
Descobreix El Camí Oliba L’any Del Seu Mil·lenari!

Descobreix el Camí Oliba l’any del seu mil·lenari!

Una de les més interessants, i que us servirà per acostar-vos a diversos episodis històrics és el denominat Camí Oliba, una ruta amb diverses etapes que travessa la comarca del Bages, Osona i el Ripollès fins a arribar als Pirineus tot seguit les passes de l’Abat Oliba.

Us animem a fer-la enguany, ja que es celebra el mil·lenari del nomenament d’Oliba com a bisbe de la ciutat de Vic. Aquesta ruta us permetrà conèixer al vostre ritme alguns dels indrets més emblemàtics de la Catalunya Vella, replets d’algunes de les obres més reconegudes del romànic català.

El camí s’inicia a Montserrat i ressegueix el GR-151 fent etapes de mig dia perfectes per a realitzar en família o amb els més petits. La ruta destaca per ser poc exigent i molt interessant per descobrir els paisatges d’interior i mitja muntanya de Catalunya. A més, durant el recorregut anireu trobant espais on allotjar-vos o fer un mos.

Una de les parts més interessants del Camí Oliba és sens dubte la faceta cultural i artística. Aprofiteu l’excursió per acostar-vos al monestir de Sant Pere de Casserres, una joia del romànic català, la Catedral de Vic o el Centre Històric de la ciutat de Vic. Us hi esperem!

Back To Top