skip to Main Content

Viatge en globus i esmorzar

Llevar-vos ben d’hora tindrà premi amb un íntim viatge en globus per sobre la Plana de Vic. Amb aquesta excursió gaudireu d’una perspectiva molt diferent del paisatge i podreu viure una experiència única navegant entre els núvols. Osona és el territori ideal per conèixer des de l’aire: muntanyes, planes o embassaments adquireixen una forma molt diferent dalt d’un globus.

A més, compteu amb diferents indrets on gaudir del vostre viatge en globus, només heu d’escollir el que més us interessi. Enlaireu-vos sobre la Plana de Vic per descobrir els carrerons del casc antic, meravellar-vos amb la bellesa de la Catedral i comprovar que des del cel la Plaça Major domina el mapa de la ciutat. Feu un viatge en globus sobre els frondosos boscos osonencs i reflectiu-vos en l’aigua del pantà de Sau.

Per finalitzar podreu gaudir d’un deliciós esmorzar per calmar la gana després de tot un matí d’emocions fortes. L’àpat consistirà en productes de la terra, fets a Osona o en productores de proximitat, i regats amb un boníssim cava català. Per brindar a la vostra salut!

Viatge en Globus

Més informació:
Consulteu les empreses de la comarca d’Osona que ofereixen vols en globus

tornar enrere

Back To Top