skip to Main Content

Miquel Martí i Pol i Jacint Verdaguer, seguiu el seu rastre literari

Osona és terra d’escriptors. Per això et proposem que vagis rere les passes de dos dels grans escriptors en llengua catalana dels últims temps, Jacint Verdaguer i Miquel Martí i Pol. Roda de Ter, Folgueroles i les Masies de Voltregà formen part del paisatge vital d’aquests dos artistes, a través del projecte Paisatges escrits a la Plana de Vic: Verdaguer i Martí i Pol.” 

Jacint Verdaguer va ser un dels grans poetes de la Renaixença i la seva petjada ha deixat marca en la literatura catalana i ha influenciat els artistes posteriors. Per conèixer millor la seva obra podeu passejar per Folgueroles, el seu poble natal i seu de la Casa Museu Verdaguer així com  les Masies de Voltregà, on podeu visitar el Santuari de la Gleva i Sant Esteve de Vinyoles, on va residir i va ser destinat com a vicari.

Per descobrir a Miquel Martí i Pol us recomanem acostar-vos a Roda de Ter i passejar pels seus carrers per introduir-vos dins la màgia que va inspirar a Martí i Pol. Podeu veure la casa on va néixer o la fàbrica on va treballar, a més d’altres indrets on va fer vida.

Més informació:

Casa Museu Verdaguer
telf. 938 122 157
– www.verdaguer.cat – info@verdaguer.cat

Fundació Miquel Martí i Pol
C/Costa del Ter,9-15
8510 Roda de Ter
T. 93 850 03 55
Email: fundacio@miquelmartiipol.cat
web:Fundació Miquel Martí i Pol

Ajuntament de les Masies de Voltregà 
Tel. 93 857 00 28
Email: masiesv@diba.cat

tornar enrere

Back To Top