skip to Main Content

Kayak al pantà de Sau

L’estiu i la primavera són l’època ideal per explorar el pantà de Sau des d’una altra perspectiva. L’entorn és perfecte per pujar-vos a un kayak i recorre tots els racons d’aquest espai tan emblemàtic de la comarca d’Osona. El pantà està situat dins de l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona, pel que aquesta activitat és ideal per combinar amb una excursió per algun dels camins o senders del parc.

Fer kayak pels embassaments és una activitat ideal per tota la família, ja que les seves tranquil·les aigües permeten que els més menuts puguin remar i avançar sense complicacions. Hi ha múltiples empreses a la comarca que es dediquen a organitzar activitats d’aquest tipus perquè pogueu descobrir el pantà de Sau al vostre ritme.

Un dels elements més especial d’aquesta excursió són les vistes dels cingles de Tavertet i poder veure de ben aprop l’icònic campanar del pantà. Aquesta església romànica del segle XI pertanyent a l’antic municipi de Sant Romà de Sau s’ha convertit en l’element identificatiu de l’espai, des que l’any 1962 es va cobrir d’aigua per construir el pantà.

Kayak

Consulteu les empreses que ofereixen aquest servei en el següent enllaç.

tornar enrere

Back To Top