skip to Main Content

El Montseny

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aquesta és una proposta de cap de setmana per a persones que com tu viatgen en autocaravana. Et suggerim un ampli ventall d’activitats amb segell propi osonenc: rutes de senderisme, activitats d’aventura, visites guiades i propostes culturals que podràs complementar amb la degustació dels nostres productes locals.

En aquest cas et presentem el Parc Natural del Montseny, el massís més enlairat de la serralada Prelitoral catalana. Les seves 30.120 hectàrees es distribueixen en divuit municipis i tres comarques: Osona, la Selva i el Vallès Oriental. La bellesa i la diversitat dels paisatges del Montseny han inspirat nombrosos artistes, escriptors i intel·lectuals, i cada any atrauen prop de dos milions de visitants.

A continuació et proposem un paquet amb activitats per conèixer aquest meravellós paratge natural. Per aquesta ruta et recomanem estacionar l’autocaravana a les àrees de Centelles i Viladrau.

Divendres

Tarda

Ruta a peu als Molins de Centelles. Des de l’Edat Mitjana les aigües de Centelles han estat utilitzades per diferents usos.
Els molins situats a diferents indrets del terme, a part del seu interès patrimonial, serveixen de fita per copsar la diversitat paisatgística.

Guia de la Ruta dels Molins

Sopar

Sopar a Centelles a un dels Restaurants de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme

Dormir

Osona Territori Camper – Centelles: Les portes del Montseny

 

Dissabte

Matí

Visita guiada al Camp de les Lloses, un centre que acull dues col·leccions d’arqueologia: la municipal de l’antic museu de Tona i la col·lecció de les excavacions del jaciment del Camp de les Lloses.

Camp de les Lloses

Dinar

Dinar a Tona a un dels Restaurants de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme

Tarda

Ruta per l’entorn de Tona, una zona que sorprèn per la diversitat de paisatges que s’hi poden contemplar. El paisatge és típicament agrícola, però es troba fragmentat per les petites illes que formen els turons de la Plana ausetana protegits pel PEIN. Aquests turons, denominats “turons testimoni”, són testimoni relicte de la història geològica i del paisatge vegetal primitiu de la Plana de Vic i al municipi de Tona n’hi ha uns quants com el turó del Pla de Tona, el turó del Castell o el turó de Puigbonic.

Guia Ruta dels Turons

Sopar

Sopar al restaurant La Cerve i el Drau de Viladrau, establiment adherit a Osona Cuina

Dormir

Osona Territori Camper – Viladrau: Parc Natural del Montseny

 

Diumenge

Matí

Visita a l’Espai Montseny, un espai-experiència sobre l’essència del Montseny.

Espai Montseny

Dinar

Dinar a Viladrau a un dels Restaurants de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme

Tarda

Visita a l’empresa “La Castanya de Viladrau”, una empresa situada al Parc Natural del Montseny que es dedica a la recuperació de castanyers centenaris, a l’elaboració de productes amb castanya i també ofereixen visites guiades.

La Castanya de Viladrau

 

 

Per a més informació:

OFICINA DE TURISME DE VILADRAU

Carrer Migdia, 1 17406 Viladrau
93 884 80 35
espaimontseny@viladrau.cat www.viladrauturisme.cat

tornar enrere

Back To Top