skip to Main Content
Es Publica Una Nova Col•lecció De ‘Rutes Per Gaudir En Bici O A Peu Al Lluçanès’

Es publica una nova col•lecció de ‘Rutes per gaudir en bici o a peu al Lluçanès’

 Aquest recull mostra les rutes existents al Lluçanès com els camins de transhumància, PR’sGR’s, ruta dels 400 anys, etc., agrupades i ressenyades que podeu trobar digitalment al portal web de Lluçanès Turisme, a l’apartat Senderisme i BTT. A través d’un mapa cercador,podreu localitzar les rutes, les quals, tenen una fitxa pròpia i els tracksdescarregables a cada fitxa.

Totes les rutes inclouen una presentació, el nivell de dificultat, el temps total efectiu, la distància, el nivell acumulat, l’altitud màxima i mínima, el punt de sortida i el punt d’arribada, així com, un mapa amb l’itinerari marcat.

Finalment,comentar-vos que també s’està treballant per oferir una col·lecció d’itineraris de curta distància i d’exigència fàcil a moderada, per tal d’ampliar les opcions d’activitats de senderisme a un públic més familiar i usuaris que no estan acostumats a fer grans recorreguts.

 

Si voleu planificar una excursió de cap de setmana; ara amb la nova col·lecció Rutes per gaudir en bici o a peu, ho teniu més fàcil que mai. Animeu-vos a descobrir la bellesa natural del Lluçanès!

Back To Top