skip to Main Content
Es Presenta La Nova Edició Del Festival Estiu Sant Pere De Casserres 2023

Es presenta la nova edició del Festival Estiu Sant Pere de Casserres 2023

Un any més el Festival d’Estiu de Sant Pere de Casserres proposa un cartell amb veus femenines de renom com el d’Elena Gadel.

La música amenitza l’estiu a Osona altre volta amb el Festival d’Estiu de Sant Pere de Casserres a les Masies de Roda. La música i el romànic representen la comarca i formen un “tàndem” excel·lent tots els dissabtes de juliol al monestir.

L’alcalde de les Masies de Roda, Jordi Vistós ha presentat a l’espai de la Feixa de les Masies de Roda el cartell del festiva amb la voluntat de donar visibilitat a la col·laboració de l’ajuntament amb el monestir a més de posar en valor aquest espai com a referent també de l’oci cultural els vespres d’estiu al municipi.

Una vegada més Vistós ha reivindicat l’aposta ferma de seguir treballant per posar en valor una oferta cultural de qualitat de la mà del Consell Comarcal d’Osona en iniciatives com aquesta, així com la sort del municipi de tenir bens d’interès nacional.

Seguidament, la Consellera delegada de Cultura i Arxiu, Núria Arau, ha reiterat l’orgull de presentar per quarta edició aquest festival d’estiu que programa exclusivament veus femenines, ja que cal donar-los protagonisme ja que a vegades han tingut un paper més residual.

Arau, també ha estat l’encarregada de presentar el cartell d’enguany desgranant les diferents actuacions que ens deleitaran cada dissabte de juliol a les 19.30h al Monestir.

Començant l’1 de juliol amb Mar Pujol, cantautora local del Lluçanès, que presenta el seu primer EP Trepa. Seguint el 8 de juliol amb Al·lèrgiques al Pol·len que presenten “Cants, crits i baralles”. Una de les veus més conegudes serà Elena Gadel el 15 de juliol, presentant “La dona que em vesteix”. El penúltim dissabte, 22 de juliol, trepitjarà el monestir la jove cantautora Carla Collado. Per últim però no menys important seran The Feliuettes amb “Ja us he reconegut” amb un tribut i homenatge a la gran Núria Feliu.

Miquel Torrents, president de la Fundació Antiga Caixa Manlleu ha recordat la ferma voluntat de la Fundació per continuar col·laborant amb el Monestir de Sant Pere de Casserres, una aposta musical en un indret immillorable. Torrents, ha fet referència a la màgia del monestir que efervescent en els vespres de juliol.

Joan Carles Rodríguez, president del Consell Comarcal d’Osona, ha tancat l’acte mostrant l’agraïment del Consell Comarcal a les institucions que fan possible el Festival d’Estiu, com son l’Ajuntament de les Masies de Roda i la Fundació Antiga Caixa Manlleu i ha animat a tothom a comprar entrades pel Festival i ”a gaudir de les actuacions d’aquest any” ha acabat dient el vicepresident segon.

Back To Top