skip to Main Content
El Valor De La Gent D’Osona

El valor de la gent d’Osona

Osona Turisme presenta un nou vídeo promocional en el marc de la campanya “Osona, les persones autèntiques”, centrada en transmetre la identitat col·lectiva, els valors i el bon tracte que es respira a la comarca.

Osona Turisme segueix amb la promoció turística de la comarca basada en la sostenibilitat i tenint molt present els residents a la comarca. Aquesta nova campanya té molt clar que el desenvolupament de l’activitat turística també ha de contribuir a reforçar la identitat osonenca com a col·lectiu, el sentiment de pertinença a la comarca i a un territori únic i singular.

Les estadístiques ens diuen que el bon tracte, el caràcter i l’amabilitat dels osonencs són alguns dels atributs més ben puntuats pel turista que ens visita. Amb aquest vídeo es vol ressaltar el valor de les persones i l’existència d’identitat, per seguir amb la reivindicació de l’autenticitat de la destinació i poder-la compartir amb el visitant.

A través de perfils diferents d’osonencs i osonenques es transmet el motiu pel qual les persones d’Osona són autèntiques. S’expliquen els valors a partir d’escenes quotidianes i experiències esportives, gastronòmiques, ambientals i culturals.

La campanya ‘Osona, les persones autèntiques’ ja va arrencar durant el Mercat del Ram de Vic on es van fer diferents entrevistes i caricatures al visitants del mercat i ben aviat començaran a sortir a la llum els resultats que desvetllaran els indrets, les festes i els menjars més autèntics de la comarca.

I és que a Osona et sentiràs ben rebut, com a casa, et tractarem amb naturalitat i sense artificis. Ens vens a conèixer?

Back To Top