skip to Main Content
El Montseny, La Màgia D’una Muntanya Apassionant

El Montseny, la màgia d’una muntanya apassionant

Situat al sud de la comarca, és el lloc ideal per fer llargues caminades sota alzinars o fagedes i gaudir d’un bell espectacle natural. En el seu paisatge trobem característiques pròpies dels boscos mediterranis però també molts dels trets més representatius dels boscos centreeuropeus.

El Parc destaca per la varietat de la seva fauna i flora i està reconegut com a Reserva de la Biosfera des de l’any 2011 i acreditat amb la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS), eina de gestió promoguda per Europarc, mitjançant la qual s’assegura que l’ús turístic del parc es desenvolupi de forma compatible amb la conservació del territori. 

El Montseny és conegut pels seus deliciosos productes, com la Castanya de Viladrau, i que podreu conèixer, junt amb la història i característiques del Parc a lEspai Montseny. Allà s’hi organitzen activitats per descobrir les llegendes de dones d’aigua o bruixes, que van arribar a ser executades durant el segle XVII, i bandolers mítics, com Serrallonga, que van fer de la muntanya el seu refugi. 

Si sou amants de les excursions a peu per la muntanya, us proposem fer el tram 10 del GR2, que passa pel parc i recorre Seva, El Brull i Aiguafreda, o el Sender del Castanyer de les 9 branques, un recorregut senzill per aquells que us vulgueu iniciar en el Montseny i on travessareu alguns dels seus paratges més característics. Us esperem al Parc del Montseny!

Back To Top