skip to Main Content

Viladrau

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

El poble de Viladrau pertany a la província de Girona però es troba emplaçat al sud-est de la comarca d’Osona en plena zona de contacte entre el Montseny i les Guilleries. Bona part del seu terme està integrat dins del Parc Natural del Montseny, la qual cosa el converteix en un espai privilegiat de gran bellesa on la natura, la llum, l’estètica i la tranquil·litat li confereixen un esperit bucòlic.

El patrimoni religiós de Viladrau inclou l’església de Sant Martí, de l’època romànica; la capella de la Pietat, del segle XVI; el Santuari de Sant Segimon, amb construccions successives que van del 1290 al 1782; i l’ermita de l’Erola, del 1571.

Pel que fa al patrimoni arquitectònic trobem els casals fortificats d’Espinzella i La Sala i una sèrie de masos de reconeguda vàlua. També hi ha cases senyorials projectades per arquitectes modernistes reconeguts com Can Torra, de Puig i Cadafalch, la Casa Riera de Coderch de Setmenat o la Soleia, Can Soliguer i Can Isamat de Duran i Reynals.

Ajuntament de Viladrau
C. Balcells i Morató, 3 – 17406 – Viladrau
Tel. 93 884 80 04
http://www.viladrau.cat/ca

Més informació:
Espai Montseny
Carrer Migdia, 1 – 17406 Viladrau.
Tel. 93 884 80 35
espaimontseny@viladrau.cat
www.viladrauturisme.cat

Un espectacular i suggerent centre de visitants per endinsar-nos en les històries i llegendes de bruixes i bandolers

Els frondosos boscos del Montseny van ser l’escenari on van transcórrer les històries de personatges llegendaris, com ara el bandoler Serrallonga, habitants mítics com les dones d’aigua, o les bruixes de Viladrau, que van ser perseguides i fins i tot executades durant el segle XVII. L’Espai Montseny de Viladrau recrea aquests espais i les històries de tots aquests personatges en un nou centre de visitants, equipat amb tecnologia multimèdia inèdita fins ara al país

L’Espai Montseny és un equipament suggerent, que ens endinsa en atmosferes màgiques, amb efectes d’imatge i so envolvents i emocionants. Veurem aparèixer i desaparèixer hologrames de bandolers i dones d’aigua, ens endinsarem en un bosc màgic, podrem assistir a rituals de bruixes…

tornar enrere

Back To Top