skip to Main Content
Descobreix Les Herbes Remeieres A La XXVII Fira D’Herbes Remeieres I Productes Artesans De Vilanova De Sau

Descobreix les herbes remeieres a la XXVII Fira d’Herbes Remeieres i Productes Artesans de Vilanova de Sau

Amb el pas dels anys els nostres avantpassats van descobrir que moltes d’elles, collides, assecades i tractades amb cura, podien servir per a curar algunes de les nostres malalties i guarir els dolors de grans i petits. Amb l’arribada de les medicines, el costum es va perdre però des de fa anys s’està tractant de recuperar gràcies a l’esforç de molts ciutadans i d’actes com la Fira d’Herbes Remeieres i Productes Artesans de Vilanova de Sau, que enguany arriba a la XXVII edició. 

El 3 de juny és el dia escollit per celebrar aquesta cita anual on hi ha parades d’herbes remeieres i productes artesans, a més d’un programa d’activitats paral·leles: una ruta botànica, conferències, tallers, concurs de truites casolanes, concurs de rams de flors boscanes, entre altres propostes. 

La fira obrirà a les 10 del matí i tancarà a les 19 h i durant tot el dia podreu gaudir d’un munt d’activitats. De 8:30 a 11h podreu participar en la ruta de plantes aromàtiques i medicinals de la Vall de Sau guiada per botànics de Naturalwalks. A les 11 començarà la conferència sobre antibiòtics naturals: una antiga alternativa d’interès creixent i a la tarda us convidem al taller de rams de mà estil rústic, que es farà de 17 a 20 h. A més, podreu visitar l’exposició “Flors i plantes. Fotografies des d’un telèfon mòbil” que trobareu a la Sala Polivalent de l’Ajuntament de Vilanova de Sau. 

Podeu consultar tot el programa aquí.

Amb la col·laboració de:

Back To Top