skip to Main Content

Descobreix l'encant de Sant Jordi a Vic: Una Experiència Romàntica per a parelles

Endinseu-vos en l’atmosfera màgica de la diada de Sant Jordi a Vic, una de les celebracions més encisadores pels enamorats. Al cor del centre històric de Vic, envoltats de palaus modernistes i barrocs, trobareu el teló de fons perfecte per a una jornada plena de romanticisme i cultura. 

Deixeu-vos seduir pels encants de les places i carrers plens de llibres, on podreu trobar autors signant les seves obres i participar en tallers literaris, perdre-us entre música en viu mentre passegeu de la mà per la ciutat. 

Podeu comenceu l’estada a la ciutat ja el dia 20 d’abril i aprofiteu per sumar-vos a la Fira Lactium, una immersió gastronòmica i cultural al voltant del meravellós món del formatge, en un dels parcs més pintorescs de la ciutat, aquesta fira us convida a descobrir i tastar els millors formatges artesanals.  

Així que reserveu aquestes dates i embarqueu-vos en una experiència única amb la vostra parella a Sant Jordi a Vic, ah! I si busqueu allotjament res millor que els allotjaments conscienciats amb el medi ambient que tenen segell Biosphere: Stances, Seminari de Vic. 

Deixeu-vos endur per l’encant de la cultura, la gastronomia i l’amor en una ciutat que us captivarà des del primer moment. 

 

Osona t’ofereix molt més: 

Back To Top