skip to Main Content

El Seminari

El Seminari

El Seminari Vic es troba a només 5 minuts a peu del preciós nucli antic de la ciutat de Vic. Ofereix habitacions modernes equipades amb aire condicionat, internet, Wifi gratuïta, tv de pantalla plana i bany privat. A la cafeteria del Seminari hi trobareu plats tradicionals de la cuina catalana. El bonic recinte acull una biblioteca i una capella. L’equip de recepció està disponible les 24 hores i us facilitarà tota la informació turística sobre Vic i Osona.


Serveis

Estades grupals, servei d’allotjament pensat per a grups de persones que acostumen a fer una estada turística, esportiva, cultural i/o formativa a la ciutat de Vic.

El Seminari Vic ofereix una tipologia d’allotjament per a grups de diferents tipologies (esportius, culturals, formatius, etc…). Es traca d’un servei d’allotjament amb les màximes comoditats i un tracte personalitzat.

El Seminari Vic ofereix una gran varietat d’espais per a acollir diferents activitats: formacions, reunions, convencions i xerrades. L’edifici compta amb 19 espais des de 17m2 a 250m2, flexibles i polivalents. Les sales compten amb llum natural, Wi-fi a tot l’edifici i pantalla TV o projector. Els espais són confortables per als alumnes, clients o assistents per a garantir que la formació, l’esdeveniment o la reunió sigui un èxit.

La majoria dels espais estan adaptats per a crear formacions, jornades i reunions híbrides, és a dir, sessions meitat presencials i meitat online. Consulta les característiques tècniques.

Habitació:
– 11 m2
– WiFi i Internet per cable
– Climatització autònoma
– Bany privat amb dutxa
– TV amb canals internacionals
– Escriptori
– Nevera
– Roba de llit i tovalloles

Disposem de molts i diversos espais exteriors i interiors pensats per tu.
– Espais de salut: gimnàs
– Espais d’estudi
– Espai lectura: biblioteca
– Espais de treball compartit
– Espais exteriors: jardí i terrassa


Llits

60 Llits

AccessibilitatContacte


Ronda Francesc Camprodon, 2, 08500 Vic

Back To Top