skip to Main Content
Descobreix La Màgia Del Nadal A Osona

Descobreix la màgia del Nadal a Osona

Aquest pont de desembre descobreix el Nadal a Osona! Patina sobre gel en una pista a l’aire lliure al centre de Manlleu, compra l’arbre de Nadal i viatja a l’edat mitjana. Tot un recull d’activitats és el que trobaràs a la nostra comarca, on podràs anar visitant els diferents esdeveniments per viure la màgia d’aquesta època tan estimada per tothom.

Manlleu es converteix en l’epicentre màgic del Nadal a Osona

El Badanadal és un esdeveniment que transforma el centre de Manlleu en un parc de gel, perfecte per passar-hi temps amb la família i gaudir de l’ampli ventall d’activitats. No et ve de gust patinar a una pista de gel de 800 m2 o jugar amb la màgia de les activitats de Nadal? Manlleu és el teu lloc aquests dies.

Compra el teu arbre de Nadal a Osona per la Fira de l’Avet a Espinelves

La Fira de l’Avet d’Espinelves és una oportunitat perfecte per adquirir el teu avet i així tenir un arbre natural a casa teva! La zona del Montseny envoltada de boscos d’avets, és el lloc perfecte per produir aquests arbres tan icònics del Nadal. A més, també s’hi troba decoració feta per artesans per portar l’esperit d’aquesta època de l’any allà on sigui.

Fes un salt al temps pel Nadal a Osona

L’altre cita per aquest pont és el Mercat Medieval de Vic, que transforma la ciutat en un poblat medieval en el qual podeu descobrir parades de decoració, joieria, herbes medicinals i moltes parades d’artesania. També podeu gaudir de la gastronomia amb productes de temporada  i veure la representació escènica dels fets ocorreguts a Vic al segle XV.
No et perdis el Nadal a Osona!
Back To Top