skip to Main Content
Descobreix La Fira De La Llavor De Roda De Ter

Descobreix la Fira de la Llavor de Roda de Ter

 En dues setmanes torna a ser aquí la Fira de la Llavor de Roda de Ter, que enguany arriba a la seva 6a edició i que té com a objectiu contribuir a la recuperació, difusió i revalorització de les llavors locals o tradicionals.   

                     

De 10 del matí a les 6 de la tarda a la Muntanyeta podreu trobar paradetes de menjar, venda de llavors i diferents formes d’afavorir el contacte entre productors i consumidors, a més de fomentar la cooperació entre pagesos i artesans que produeixen aliments ecològics i de proximitat.
 

La fira s’organitza en 5 espais diferents:

– Espai d’intercanvi de llavor que és gestionat pel Banc de Llavors de Roda de Ter i està pensat per a fer intercanvi de llavors i així poder conservar les plantes. A banda, és un espai per a donar a conèixer la tasca del Banc.

– Espai Fira’t: un Mercat de productes ecològics i artesanals.

– Espai Aprèn: S’hi porten a terme xerrades, exposicions i tallers sobre la temàtica de la fira, l’entorn rural i la història de Roda de Ter.

– Espai Tasta’m: destinat al tast de productes de la mateixa fira. Aquest espai el gestionen els hortolans dels Horts Socials de Roda de Ter.

– Espai Gaudeix: animació de la fira, un espectacle amb rondalles, tallers de fer titelles amb roba reciclada, de fer galetes de pa, d’olis essencials, de recuperació de llavors…

A més per tercer any consecutiu podreu participar en el torneig de conserves fetes amb productes de l’hort. Les podreu deixar a partir de les 10 del matí i allà s’avaluaran pel jutjat. Molta sort!Amb la col·laboració de:

Back To Top