skip to Main Content
Acosta’t A Osona Per Primavera!

Acosta’t a Osona per primavera!

La natura lentament es desperta dels llargs dies hivernals, recuperant-se de les intenses nevades que hi ha hagut aquesta temporada. De mica en mica anem veient com als arbres apareixen els primers brots verds i els boscos i els espais naturals de la comarca d’Osona es disposen a viure els seus millors dies.

La primavera és una de les millors èpoques per visitar la comarca. Les temperatures suaus ens permeten gaudir de les diferents rutes que podem fer-hi, tant a peu com amb tot tipus de mitjans de transport. Osona compta amb diverses empreses que organitzen excursions que podem realitzar tant amb BTT com a cavall, 4×4, segway o fins i tot en globus. Un munt de formes de conèixer el nostre territori, tan si sou uns aventurers com si preferiu passar unes estones de relax.

Els millors espais per apropar-se a la natura d’Osona durant la primavera són sens dubte els tres espais protegits que tenim a la nostra comarca: el Parc Natural del Montseny, el Parc del Castell de Montesquiu i l’Espai Natural de les Guilleries – Savassona. Tots tres compten amb unes característiques úniques que faran que pugueu viure Osona de mil i una maneres diferents.

Si preferiu visitar petits poblets que encara conserven tot l’encant medieval, els nostres pobles amb encant són una opció ideal per una escapada de cap de setmana. Osona es troba a tan sols una hora de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i és perfecta per planificar-hi una excursió d’una jornada o un cap de setmana de descans. Admireu-vos amb la bellesa medieval de Rupit i Pruit, perdeu-vos observant la màgia dels edificis modernistes de Sant Julià de Vilatorta i descobriu l’apassionant història amagada rere les muralles de la ciutat de Vic.

Per tancar un bon viatge a Osona durant la primavera, us recomanem no marxar sense tastar algun dels seus deliciosos productes porcins: de fuets fins a botifarres, tot el que es fa a Osona està per llepar-se’n els dits! Veniu a conèixer-la!

 

Back To Top