skip to Main Content

Del 18 al 20 de març, se celebra el Mercat del Ram de Vic, una de les festes més tradicionals de la capital d’Osona. No us el perdeu!

Enguany entre les diverses activitats previstes, cal destacar: els tallers experimentals per conèixer el funcionament d’una casa de pagès tradicional, separats en cinc temàtiques: el Camp, el Molí, el Forn, el Pinso i el Porc. A la zona esportiva, els cavalls protagonitzaran les exhibicions eqüestres, amb demostracions de doma clàssica i salts d’obstacles. A més, com a novetat, aquest any s’hi celebrarà el primer Raid de Promoció Mercat del Ram, on es preveu la participació de 150 genets.D’altra banda, també podreu visitar l’Espai Terra i Cuina amb 40 expositors que oferiran vins, verdures, embotits, carns fresques, olis, pastisseria o pa i bolets. A més, comptareu amb la presència d’un convidat de luxe: el cuiner David Sanglas que aprofitarà l’ocasió per delectar als assistents amb una calçotada, un esmorzar de capipota, una xatonada i una arrossada. El dissabte 19 se celebrarà per segon any consecutiu, la Nit de Rams a l’Orfeó. Es tracta d’un sopar amb productes osonencs, de la mà d’Osona Terra, amb diverses activitats. L’aforament és limitat. Per tant, si voleu comprar el vostre tiquet, haureu de sol·licitar-ho per escrit al correu electrònic:
fires@vic.catEn aquest context, també se celebrarà la 8a edició del
Lactium, la fira del formatge artesà amb més de 40 parades de formatges i derivats làctics. També es faran tastets guiats, maridatges i activitats relacionades amb aquests productes, com ara tallers per aprendre a fer pastissos de formatges, entre altres propostes.A més, durant aquests dies la ciutat de Vic s’omplirà d’ofertes lúdiques com un concurs de globus aerostàtics, exhibicions castelleres i diverses competicions esportives.
Veniu amb tota la família a gaudir del
Mercat del Ram, la gran festa de la ciutadania. Aquí, podeu consultar el programa sencer.
Back To Top