skip to Main Content
Coneixeu La Nova Campanya ‘Terra, Aigua I Aire’? Veniu A Descobrir Un Ampli Ventall D’activitats De Turisme Actiu A Osona

Coneixeu la nova campanya ‘Terra, aigua i aire’? Veniu a descobrir un ampli ventall d’activitats de turisme actiu a Osona

Aquesta comarca, envoltada de bells paratges naturals, convida a la pràctica d’esports i excursions a l’aire lliure, ideals per entrar en contacte amb la natura. Algunes de les propostes que podeu triar són: rutes en BTT, segway, excursions, senderisme, activitats d’aventura com vies ferrades, barranquisme, escalada, circuits aeroforestals, etc., o d’altres més tranquil·les, com volar en globus, rutes a cavall, caiac o piragüisme, tir amb arc, circuits d’orientació, golf o fins i tot, termalisme. A més, de cara a la tardor, a Osona també s’organitzen diverses curses i competicions esportives com marxes nòrdiques o la Cabrerès Mountain Marathon (6 de novembre), entre moltes altres; on podeu participar o viure-les en directe com a públic.

Així doncs, Osona es converteix en la destinació perfecta pels esportistes, els aficionats a l’esport i també per a les famílies i visitants que volen descobrir l’entorn, i aprofitar les rutes i camins que transcorren per indrets d’interès natural i turístic. A aquesta comarca podreu fer tota una sèrie de rutes o excursions en bicicleta (podeu adreçar-vos als centres de BTT Plana de Vic, Sau Collsacabra i Lluçanès), segway, a cavall, fent running o a peu per indrets d’especial interès des de la plana de Vic, l’altiplà del Lluçanès, fins a les muntanyes del Montseny o els cingles Collsacabra, amb el pantà de Sau, ideal per a la pràctica d’esports nàutics, especialment, us recomanem un passeig en caic, aprofitant la bonança d’aquest mes de setembre.

D’altra banda, mentre practiqueu aquestes activitats de turisme actiu, també podeu aprofitar per descobrir la bellesa de la tardor a la nostra comarca, gaudir del caliu dels nostres restaurants, de l’encant i serenitat dels nostres pobles, entre molts altres aspectes.

Esport, aventura i natura es donen la mà a la nova campanya ‘Terra, aigua i aire’ d’Osona. Veniu a desconnectar de la rutina diària i l’estrès; gaudint de les propostes de turisme actiu més atractives d’Osona. Us hi esperem!

Back To Top