skip to Main Content

Benvingut a l’apartat web d’accessibilitat d’Osona Turisme

 

Turisme accessible és aquell turisme que pot ser gaudit en igualtat de condicions per tothom, ja sigui amb necessitats especials o sense.

 

És per això que des d’OSONA TURISME treballem per garantir a les persones amb mobilitat reduïda, amb dificultats visuals o auditives, a famílies que viatgen amb nadons o infants a gaudir plenament de les seves visites a OSONA sense entrebancs ni barreres. OSONA TURISME, l’organització especial del CONSELL COMARCAL D’OSONA que té com a finalitat la dinamització, gestió i promoció del turisme a la comarca, vol fer un pas endavant per a esdevenir una destinació de turisme accessible de referència. Per això es treballa per presentar una oferta turística inclusiva, en què totes les persones puguin viure i gaudir de la vida de la comarca d’OSONA en igualtat d’oportunitats.

 

Si ets un establiment hoteler, restaurant, empresa de guiatge, allotjament rural, museu, sigui quin sigui el teu perfil aquest és l’espai on trobaràs totes les eines per millorar l’accessibilitat.
del teu negoci, donar-lo a conèixer i fer arribar al públic que ho necessita per gaudir plenament de l’oferta turística, cultural i gastronòmica d’Osona, ja sigui per necessitats visuals, auditives, de mobilitat, per qüestió d’edat o perquè ens visiten acompanyats d’infants.

  • A Osona disposem de l’eina digital PROA per conèixer i analitzar l’estat i les possibles millores a casa nostra.
  • Posem a disponibilitat de tothom formacions i xerrades per formar-nos i conèixer les necessitats de més de mig milió de persones tan sols a Catalunya.
  • Manuals per millorar el teu establiment, servei o equipament turístic.
Back To Top