skip to Main Content

Descobreix el sabor i la tradició de Viladrau

Des de 1995, la Fira de la Castanya de Viladrau celebra la riquesa de la cultura i la natura del Parc Natural del Montseny, posant en valor un dels productes més emblemàtics de la zona: la castanya de Viladrau. Aquesta fira, única al seu gènere, ha esdevingut un referent a Catalunya, on la gastronomia, l’oci i la tradició es combinen en un entorn espectacular. 

La Fira de la Castanya de Viladrau us sorprendrà amb la singularitat dels seus productes, el paisatge tardoral dels seus colors vius i les majestuoses castanyedes centenàries que envolten el poble. Aquest esdeveniment es converteix en una autèntica festa de la tardor, on la castanya, la gastronomia i les tradicions de Tots Sants són els protagonistes. 

Durant la fira, podreu gaudir d’una àmplia varietat d’activitats: tast gastronòmic de productes locals, itineraris guiats pels castanyers, torrades de castanyes al foc i moltes altres activitats lúdiques i culturals per a totes les edats. També hi ha exposicions, concursos de menjar castanyes, música en viu, tallers per als més petits, contes, i molt més. 

A Viladrau, també trobareu un dels jocs d’enginy més divertits: el Triescape, ideal per a petits i grans. A més, no pots marxar sense visitar La Castanya de Viladrau, un espai on podràs comprar productes de la terra, fer tastos i conèixer millor el medi natural que envolta aquesta bonica vila. Per acabar el dia de la millor manera, allotgeu-vos en una casa rural respectuosa amb la natura i amb segell BIOSPHERE i CETS com Masia la Morera.   

Vine a la Fira de la Castanya de Viladrau i gaudeix d’una experiència única en plena natura. Descobreix per què la castanya de Viladrau ha estat tan valorada al llarg dels anys, envoltat de tradició, paisatges espectaculars i activitats per a tota la família. ¡No t’ho perdis! 

 

Osona t’ofereix molt més:  

 

S
Back To Top