Seràs capaç de descobrir els tresors que s’amaguen a la comarca?

Coneix la cultura, la història i l’entorn de cinc municipis osonencs a través de jocs cooperatius, divertits i innovadors dirigits a tots els públics.

El repte

 

Descobrir cinc objectes que van ser amagats a diferents poblacions, saber on estan amagats, qui els va amagar i el seu motiu.

Una autèntica aventura que podràs viure en el format que millor s’adapti als teus plans.

Superar pistes en format gimcana, orientar-te per resoldre un geocaching o resoldre enigmes per sortir d’un escape room en menys d’una hora.

Gimcana
+
Geocerca
+
Joc d’escapada

120 min

A partir de 7-8 anys

Joc d’escapada

60 min

A partir de 7-8 anys

Gimcana
+
Geocerca

60 min

Activitat dirigida a famílies, empreses, centres de lleure o grups d’amics i amigues. Per a grups de màxim 6 persones.

Per quin vols començar?

El noble Bernat Codina fa temps que intimida i amenaça els veïns i veïnes de la població, especialment a la Beatriu, la noia de qui està enamorat. Finalment, s’inicia un procés judicial contra ell, ‘Els Avalots’. Aconseguiran detenir-lo i expulsar-lo del poble? Corre a descobrir l’element clau del judici!

Gimcana

30 minuts de durada i circuit de 500 metres. Descobreix alguns dels indrets emblemàtics del municipi mitjançant una proposta dinàmica i interactiva. Esbrinaràs quin objecte s’amaga a Sant Bartomeu del Grau? El punt de sortida és l’edifici del casal.

Geocerca

30 minuts de durada i circuit d’1,8 quilòmetres. Recorre l’entorn natural de Sant Bartomeu del Grau, deixant enrere masos i passant per les ruïnes de l’església. Descobriràs on és el tresor amagat? El punt de sortida és el pla de l’oratori.

Joc d’escapada

1 hora de durada a l’interior de l’edifici del Casal d’Avis. Les pistes per resoldre el joc estan amagades entre els objectes d’una taverna del segle XVII. Tens menys d’una hora per poder recopilar totes les dades necessàries que et guiaran a resoldre qui va amagar l’objecte d’aquesta història i el perquè.

Més informació i reserves
Triescape Sant Bartomeu
Ajuntament de Sant Bartomeu del Grau
tel. 93 888 90 00
sucarratbm@diba.cat

En només un parell d’anys 14 dones del municipi són acusades de bruixeria. Els seus crims: estudiar i conèixer la natura i els seus recursos, preparar beuratges i fer rituals. El poble les acusa per a penjar-les. Innocents o culpables? Tu pots decantar la balança i canviar la història.

Gimcana

30 minuts de durada i circuit de 1,2 quilòmetres. Juga, supera proves i descobreix l’encant de Viladrau passant per diferents punts d’interès. Aconseguiràs saber quin objecte s’amaga en aquest municipi? El punt de partida és el centre de visitants l’Espai Montseny.

Geocerca

30 minuts de durada i circuit de 1,3 quilòmetres. Des de l’Ermita de la Pietat, com a punt de sortida, caldrà anar amb els ulls ben oberts i la ment desperta per descobrir on s’amaga el tresor. Som-hi?

Joc d’escapada

1 hora de durada a l’interior de l’Espai Montseny. T’atreveixes a posar els peus en una casa de bruixes? Tens fins a 7 proves que t’acostaran a resoldre l’enigma final. Actua amb intuïció i rapidesa per saber qui va amagar l’objecte de Viladrau i per què.

Més informació i reserves
Triescape Viladrau
Espai Montseny
tel. 93 884 80 35
espaimontseny@viladrau.cat

El poeta Miquel Martí i Pol neix i viu tota la seva vida en aquesta localitat. Treballa durant 29 anys a les oficines d’una fàbrica tèxtil i publica més de 30 llibres, la majoria de poesia. És una persona molt implicada amb la cultura, la llengua catalana i la lluita obrera però les autoritats de l’època sovint li fan la vida molt difícil! Pot comptar amb tu per seguir sent la veu d’un poble amb la seva poesia?

Gimcana

30 minuts de durada i circuit de 1,3 quilòmetres. Una activitat per descobrir la vila natal del poeta mentre passes una sèrie de proves d’enginy. El premi final? Descobrir quin és l’objecte que s’amaga en aquesta població! El punt de partida és la Fundació Miquel Martí i Pol.

Geocerca

30 minuts de durada i circuit de 1,4 quilòmetres. Amb la gimcana ja has descobert quin és el tresor, et proposem trobar-lo a partir d’unes pistes de geocaching mentre coneixes l’entorn natural i industrial de Roda de Ter. T’hi veus en cor? Dirigeix-te al cementiri i comença el joc!

Joc d’escapada

45 minuts de durada a l’interior de les Cases de la Blava. Tant si ets un habitual dels escape rooms com si mai n’has fet cap, supera el repte amb valentia! Tens 2 espais i 8 proves per a investigar qui va amagar l’objecte clau d’aquesta història.

Més informació i reserves
Triescape Roda de Ter
Fundació Miquel Martí i Pol
93 850 03 55
fundacio@miquelmartiipol.cat 

Aquesta localitat, coneguda pels avets, té la singularitat de l’Arborètum. Un espai amb 58 espècies diferents de coníferes, amb exemplars de més de 40 metres d’alçada. Són els arbres gegants. Tenir un arbre com l’Abies Masjoanis, que només es troba a Espinelves, és una responsabilitat en majúscules! Amb qui t’hauràs d’enfrontar per assegurar-li llarga vida?

Gimcana

30 minuts de durada i circuit de 100 metres. Treballa en equip i resol els reptes de la gimcana. Passa per alguns dels indrets més emblemàtics del municipi mentre estudies quin objecte s’amaga a Roda de Ter. El punt de partida és la sala annexa al Jovent Club.

Geocerca

30 minuts de durada i circuit de 2 quilòmetres. Descobreix l’entorn natural d’Espinelves, i no perdis detall dels arbres que t’envolten. Surt de la sala annexa al Jovent Club i aconsegueix fer-te teu l’objecte de la història. Fàcil, no?

Joc d’escapada

1 hora de durada a l’interior d’un edifici històric just al centre d’Espinelves. Què pots descobrir dins la casa d’un botànic? Quines pistes pots trobar entre els quaderns i llibres d’un apassionat dels arbres? Tens menys d’una hora per esbrinar què et vol dir cada pista i resoldre qui va amagar l’objecte d’aquesta història i quin era el seu motiu.

Més informació
Ajuntament d’Espinelves
93 884 92 30
ajuntament@espinelves.cat

Reserves
Gil Ratataplam
676403526
ratataplam@hotmail.com 

La filatura de cotó Can Sanglas, instal·lada a la vora del Ter per aprofitar l’energia hidràulica, està en ple funcionament i expansió. Però la desaparició d’un element vital pot fer que el futur de la vila canviï completament. Per bé o per mal? Només ho podrem saber amb la teva ajuda!

Gimcana

30 minuts de durada i circuit d’1,2 quilòmetres. Amb el Museu del Ter com a punt de sortida, visita alguns dels punts amb més encant de la vila on hi trobaràs respostes. Només descobriràs quin objecte s’amaga al municipi si resols 3 proves. Victòria o derrota final?

Geocerca

30 minuts de durada i circuit d’1,4 quilòmetres. Els participants descobreixen el tram que voreja el riu Ter al municipi de Manlleu a través d’una cerca del tresor que surt del Museu del Ter. Si amb la gimcana has descobert quin és l’objecte, esbrina on està amagat seguint les coordenades del joc!

Joc d’escapada

1 hora de durada a l’interior del Museu del Ter en format escape box. A l’interior d’una caixa tindràs tots els elements per submergir-te en la història de la Manlleu més industrial de finals del segle XIX. Observa amb atenció, lliga les idees de tots els membres de l’equip i resol el misteri que et portarà a finalitzar el joc.

Més informació
Museu del Ter
93 851 51 76
info@museudelter.cat

Osona Turisme © 2024 | Avís legal