skip to Main Content

Un Cap de Setmana Màgic entre Bolets: Seva i Cantonigrós

Aquest octubre, Osona es converteix en el destí perfecte per a les famílies que volen gaudir de la tardor en plena natura. Si us agrada el món dels bolets, la gastronomia autèntica i les activitats a l’aire lliure, la Fira del Bolet de Seva i la Mostra Micològica de Cantonigrós són dues cites imprescindibles. 

Festa del Bolet de Seva – 13 d’Octubre 

Gaudiu del vostre cap de setmana familiar a Seva, on el segon diumenge d’octubre se celebra la Festa del Bolet, una de les més prestigioses a Catalunya. Amb més de 20 edicions, aquesta fira és un punt de trobada per als amants dels bolets, amb activitats lúdiques i educatives per a totes les edats. Els més petits gaudiran de tallers i concursos, mentre que els adults podran assistir a xerrades i exposicions sobre el món micològic. Aprofitant que esteu a Seva no us perdeu l’oportunitat de fer un tast a la Companyia Cervesera del Montseny, a Balenyà, on podreu descobrir els sabors autèntics de la cervesa artesanal. 

Fira del Bolet de Cantonigrós – 18 d’Octubre  

El dia 18 trobareu la Fira del Bolet de Cantonigrós, allí teniu la oportunitat de seguir amb l’experiència boletaire amb una jornada plena d’activitats. Comença el matí amb una sortida lliure per recollir bolets pels voltants de Cantonigrós, explorant els boscos màgics de la zona. A la tarda, el jurat rebrà les vostres troballes i podreu gaudir del mercat i dels tastets de productes de la terra. Mentre els adults es delecten amb tastets de bolets i de vermuts i licors, els més petits s’ho passaran d’allò més bé als inflables i altres activitats pensades per a ells. 

Aquesta és una oportunitat única per conèixer Seva i Cantonigrós, dos dels pobles més encantadors d’Osona, mentre gaudeixes d’una experiència micològica en família. Un cap de setmana que et farà connectar amb la natura i descobrir els sabors autèntics de la tardor. No t’ho perdis! 

  • Osona t’ofereix molt més: 

Back To Top