skip to Main Content

Descobreix els Tresors Naturals d'Osona: Montesquiu, Guilleries-Savassona i Montseny amb Activitats Especials d'Agost

Osona ofereix una porta d’entrada a tres espectaculars espais naturals: el Parc de Montesquiu, l’Espai Natural Guilleries-Savassona i el Montseny. Cada un d’aquests destins ofereix una experiència única per als amants de la natura, la història i la cultura per a tota la família. 

Al nord de Vic, el Parc de Montesquiu és un oasi de prats i riberes travessat pel riu Ter. Aquest parc no molt gran, però encantador, és ideal per a passejades tranquil·les i visites culturals. El castell de Montesquiu, una fortificació del 1285, ofereix una fascinant mirada a la història local. 

Cap a l’est, les Guilleries-Savassona presenten un paisatge de boscos frondosos, colors vibrants i el pantà de Sau, revelant la torre de l’església quan el nivell de l’aigua baixa. Aquest espai ofereix una natura indomable i activitats com la contemplació d’estels, una passejada nocturna en silenci per observar el cel estrellat. 

Al sud, el Montseny és un massís amb un clima de temperatures altes a l’estiu, amb una gran variació d’humitat. Els seus paisatges són variats i plens d’atractius com esglésies romàniques, castells i masies. Hi trobem aquest itinerari guiat pels boscos i camins on va néixer el famós bandoler Serrallonga fins a la seva casa natal, la Sala, una masia fortificada del segle XII, ofereix una fascinant immersió en la història i llegenda del bandoler. 

Aquest espais naturals us oferixen activitats per aquest agost, excuses perfectes per visitar-los. 

Contemplació d’Estels a les Guilleries 

Embarqueu-vos en una passejada nocturna de 6 km per les Guilleries, en silenci, per sentir, olorar i observar la nit. Aquesta experiència única us permetrà connectar amb la natura de manera íntima i profunda. 

Ruta de Serrallonga al Montseny 

Descobreix la vida del famós bandoler Joan Sala i Ferrer, conegut com Serrallonga, en un itinerari guiat pels boscos del Montseny fins a la seva casa natal. Aprèn sobre el barroc a Catalunya i la llegenda de Serrallonga en un paisatge autèntic i històric. 

Osona t’ofereix molt més: 

  • Visita els seus atractius: Què Fer a la Comarca 

 

Back To Top