skip to Main Content

Viladrau

viladrau1

El poble de Viladrau pertany a la província de Girona però es troba emplaçat al sud-est de la comarca d’Osona en plena zona de contacte entre el Montseny i les Guilleries. Bona part del seu terme està integrat dins del Parc Natural del Montseny, la qual cosa el converteix en un espai privilegiat de gran bellesa on la natura, la llum, l’estètica i la tranquil·litat li confereixen un esperit bucòlic.

El patrimoni religiós de Viladrau inclou l’església de Sant Martí, de l’època romànica; la capella de la Pietat, del segle XVI; el Santuari de Sant Segimon, amb construccions successives que van del 1290 al 1782; i l’ermita de l’Erola, del 1571.

Pel que fa al patrimoni arquitectònic trobem els casals fortificats d’Espinzella i La Sala i una sèrie de masos de reconeguda vàlua. També hi ha cases senyorials projectades per arquitectes modernistes reconeguts com Can Torra, de Puig i Cadafalch, la Casa Riera de Coderch de Setmenat o la Soleia, Can Soliguer i Can Isamat de Duran i Reynals.

Més informació:
Espai Montseny
Carrer Migdia, 1 – 17406 Viladrau.
Tel. 93 884 80 35
espaimontseny@viladrau.cat
www.viladrauturisme.cat

Ajuntament de Viladrau
C. Balcells i Morató, 3 – 17406 – Viladrau
Tel. 93 884 80 04
http://www.viladrau.cat/ca

L’Espai Montseny de Viladrau ofereix una àmplia oferta de paquets, que combinen visites al centre i activitats diverses al Montseny amb àpats a restaurants. En tots els paquets, si reservem allotjament a través de l’Espai Montseny, gaudirem d’un 10% de descompte. Cal prèvia reserva. Subjecte a disponibilitat de places.

Gaudiu d’una visita a l’Espai Montseny i d’un dinar.Inclou: Menú en un restaurant a escollir i visita a l’Espai Montseny.

 • Preus: Adults: 17 € (opció A) / 19,50 € (opció B) / 24 € (opció C); Nens (5-12 anys): 10,50 € (opció A) / 12,50 € (opció B i C).
 • Validesa: Caps de setmana i festius fins al 31 de desembre de 2014 (excepte 24 i 25 de desembre i Fira de la Castanya)
 • Restaurants a escollir:Opció A: La Belle Suisse. Opció B: Fonda del Racó, Hotel de la Glòria i Xalet la Coromina.Opció C: Braseria Can Rosell, El Molí de la Barita, La Vinya, Masia del Montseny i Xalet la Coromina.
 • Allotjaments amb descompte: Can Xisquet, Hotel de la Glòria,Masia del Montseny, Xalet La Coromina i Rural Gran Castanyer.

Descobriu els secrets de Viladrau i reviviu les llegendes del Montseny.
Inclou: Activitat passejada-caminada de 2 hores de durada, temàtica a consultar segons calendari Espai Montseny. Menú en un restaurant a escollir. Visita a l’Espai Montseny.

 • Preus: Adults: 20 € (opció A) / 22,50 € (opció B) / 27 € (opció C). Nens (5-12 anys): 12,50 € (opció A), 14,50 € (opció B i C).
 • Validesa: Caps de setmana programats (consulteu el calendari).
 • Restaurants a escollir:
  Opció A: Belle Suisse.
  Opció B: Fonda del Racó, Hotel de la Glòria, Xalet de la Coromina.
  Opció C: Can Rosell, El Molí de la Barita, La Vinya, Masia del Montseny i Xalet la Coromina.
 • Allotjaments amb descompte: Can Xisquet, Masia del Montseny, Hotel de la Glòria, Xalet de la Coromina i Rural Gran Castanyer.
 • Activitats realitzades per: EduCa Viladrau i Aula de Natura Santa Marta.

Una de les millors maneres de conèixer un indret és degustant la seva gastronomia. A Viladrau podeu tastar els sabors que ens porta el paisatge del Montseny.
Inclou: menú gastronòmic en un restaurant a escollir. Visita a l’Espai Montseny.

 • Preus: Adults: 35 €, Nens (5-12 anys): 12,50 €
 • Validesa: Caps de setmana i festius fins al 31 de desembre de 2014 (excepte 24 i 25 de desembre i Fira de la Castanya).
 • Restaurants a escollir: Masia del Montseny, La Vinya i Xalet la Coromina.
 • Allotjaments amb descompte:Can Xisquet, Hotel de la Glòria, Masia del Montseny, Xalet La Coromina i Rural Gran Castanyer.

tornar enrere

Back To Top