skip to Main Content
Vols Gaudir De Les Millors Propostes Per Acabar El 2015 I Començar L’any Nou? Consulta Les Activitats De La Revista Nadal A Osona

Vols gaudir de les millors propostes per acabar el 2015 i començar l’any nou? Consulta les activitats de la revista Nadal a Osona

Si vols gaudir amb tota la família de concerts, balls, Pessebres, Pastorets, Curses com la tradicional Sant Silvestre i tot tipus d’activitats infantils… Consulta les propostes de la revista Nadal a Osona:


Abans del 31 de desembre • Prèviament a la celebració de Cap d’Any, el dimarts 29 de desembre, podreu gaudir d’un concert de Nadal a càrrec de l’Orquestra Filarmònica de Lemberg (Ucraïna), a les 21.00 hores al Teatre Cirviànum de Torelló.

 

 • Els amants de la cuina, tindran l’oportunitat dimecres 30 de desembre a les 17.30h d’elaborar els seus propis creps nadalencs a El Ganxo de les les Masies de Voltregà i Sant Hipòlit de Voltregà.

 

 Festes de Cap d’Any als municipis osonencs • Balenyà. Aquest municipi ja ho té tot a punt per donar la benvinguda al 2016 com cal amb el Ball de Cap d’Any. L’Orquestra Gerunda farà ballar fins a altes hores de la matinada als balanyencs i balanyenques al Pavelló Municipal.

 

 • Prats de Lluçanès. A partir de les 23.30h, tots i totes us podreu menjar el raïm a la  Plaça de l’Església, on es donaran les Campanades. Posteriorment, tothom a gaudir de la Festa de Cap d’Any, a partir de les 00.30h al Pavelló municipal.

 

 • Sant Quirze de Besora. També té organitzada una Gran Festa de Cap d’Any. La diversió està garantida de la mà de la Comissió Nem Tard, a partir de les 0.30h al Pavelló Municipal.

 

 • Viladrau. Altre municipi osonenc on es podran gaudir de les Campanades a la plaça Major. Una bona manera de començar l’any nou.Activitats per a la primera setmana de l’any • Vic. Celebrarà el segon dia de l’any nou 2016 amb un Concert de Cap d’Any, a càrrec de la Banda municipal de Barcelona Valsos i polques de Viena al Teatre Atlàntida. Dissabte 2 de gener a les 20.30h.

 

 • Santa Eugènia de Berga, Tona i Torelló. Celebraran diversos Concerts de Nadal el diumenge 3 de gener. Prats de Lluçanès també es decanta per la música, aquest primer diumenge de l’any, celebrant l’espectacle musical amb playback a càrrec del Grup de teatre Pep a la Sala Polivalent d’aquest municipi.

 

 • Manlleu. Sou amants del motor? Doncs teniu una cita amb la XXIX Trobada de motos i cotxes antics (6a Trobada d’Strombers i 7a Sanglas).  Diumenge 3 de gener, des de les 9.00h a la plaça Fra Bernadí.Activitats esportives. Principalment destaquem: • Olost. Celebrarà la tradicional Cursa de Sant Silvestre el dijous 31 de desembre, el dia de Cap d’any. La sortida serà des de la plaça Major d’aquest municipi. La distància serà de 4 km pels voltants d’Olost.

 

 • Prats de lluçanès. També es durà a terme el 31 de desembre, la Cursa de Sant Silvestre. La sortida serà del Passeig Lluçanès amb un recorregut de 44 Km. És imprescindible anar disfressat.

 

Activitats per a la mainada

Hi ha un ampli ventall de propostes per als més petits de la casa però especialment cal assenyalar: • Cantonigròs. El 28, 29 i 30 de desembre, els més petits s’ho passaran d’allò al Parc de Nadal del Collsacabra, on podran gaudir d’inflables, llits elàstics, tallers, etc.

 

 • Centelles. El 28 i 29 de desembre, s’establirà el Parc infantil de Nadal per a nens i nenes de 3 a 12 anys al Pavelló municipal Vell. La millor manera de gaudir de les vacances de Nadal.

 

 • Les Masies de Voltregà i Sant Hipòlit de Voltregà. Inflables, manualitats, tallers, zona esportiva… Del 28 al 30 de desembre, tindrà lloc Masijoc –Sanhijoc, una activitat adreçada a nens i nenes des d’un any fins a 12 anys. A més, es tracta d’una activitat solidària doncs el 50% de la recaptació de les entrades, anirà destinada a la Fundació ELA Miquel Valls.

Finalment, cal destacar que també podreu gaudir d’altres activitats típiques per a aquestes dates com els Pastorets i els Pessebres. En aquest
enllaç podeu consultar totes les activitats de la revista Nadal a Osona.
Back To Top