skip to Main Content
Vols Descobrir L’essència D’Osona? Ara Ho Tens Més Fàcil Que Mai Amb La Central De Reserves D’Osona Turisme

Vols descobrir l’essència d’Osona? Ara ho tens més fàcil que mai amb la Central de reserves d’Osona Turisme

I a més, amb l’avantatge d’estar ben a prop de Barcelona. Així doncs, si vols conèixer el territori osonenc, Osona Turisme t’ho posa ben fàcil amb la seva Central de Reserves. La millor manera de conèixer les empreses agroalimentàries de la zona, els seus museus, allotjaments o activitats destacades.Actualment, a la Central de Reserves hi trobaràs les següents activitats, ideals per a tota la família:

 

  • 5 de desembre. Visita a les instal·lacions Cerveses Ausesken a Olost i a l’explotació ramadera de la Font Sostenible de Vidrà. En primer lloc, coneixereu aquestes instal·lacions, on fareu un tast de cerveses artesanals. Posteriorment, visitareu l’explotació ramadera de la Font, on coneixereu l’obrador. La visita es completarà amb una demostració de gos d’atura: “sentir-se pastor per un dia” i una visita a la casa pairal. Per acabar amb un bon record, assaborireu un exquisit dinar-degustació amb productes propis de la Font.

 

  • Durant tot l’any (de dimarts a diumenge). Visita a l’Espai Montseny, un equipament suggerent, que us endinsarà en atmosferes màgiques, amb efectes d’imatge i so envolvents i emocionants. Veureu aparèixer i desaparèixer hologrames de bandolers i dones d’aigua, us endinsareu en un bosc màgic, podreu assistir a rituals de bruixes. No us ho podeu perdre!

 

  • De dilluns a divendres. Us proposem el Pack estudiant de Vic, ideal per fer una escapada en parella. Una excel·lent manera de gaudir de dos dies culturals i gastronòmics a la capital i a la comarca d’Osona. Us allotjareu a l’antic seminari, situat a 5 minuts del nucli antic de Vic; esmorzareu una selecció de productes de la terra i visitareu els punts més emblemàtics de la ciutat, on l’estudiant de Vic passejava un segle enrere. També gaudireu d’una visita a la Casa Museu Verdaguer. Seguidament, us endinsareu al Museu del Ter, on s’allotja l’antic gabinet de ciències naturals del seminari de Vic. Finalment, per sopar tastareu un menú gastronòmic seguint el receptari del “cuyner o cuynera”, qui s’encarregava de cuinar pels estudiants de Vic. Finalment, visitareu la Torre Menor del seminari, des de la qual, es pot gaudir d’una vista privilegiada de la ciutat de Vic i de set comarques catalanes.

 

  • 5 i 6 de Desembre. Descobreix l’encant del modernisme de Sant Julià de Vilatorta. El dissabte, us proposem allotjar-vos a una encantadora casa senyorial a l’Hotel Torre Martí, i el diumenge, descobrireu Sant Julià de Vilatorta, a través de la ‘Ruta de l’arquitectura modernista, noucentista i de Miquel Pallàs’, on una guia us explicarà tota la història que amaguen els edificis més emblemàtics dels estils arquitectònics de finals del s. XIX i començament del s. XX.

 

Així doncs, reserva el teu millor cap de setmana a la Central de Reserves d’Osona Turisme. No t’ho pensis més!

Back To Top